AcasăSPORTScenariu sumbru al specialistilor: Steaua moare, cu Gigi si MM la-nchisoare!

Scenariu sumbru al specialistilor: Steaua moare, cu Gigi si MM la-nchisoare!

Condamnarea la inchisoare cu executare a inculpatilor din Dosarul Transferurilor nu va ramane fara urmari, multa lume cantand prohodul fotbalului romanesc.

Multi dintre cei implicati direct sau indirect in fotbalul romanesc se tem ca oamenii cu bani vor evita sa mai investeasca pentru a nu se expune unor asemenea probleme cu legea.

Daca despre situatia fotbalului romanesc ramane de vazut, este clar ca unul dintre cele mai afectate cluburi va fi campioana Steaua Bucuresti.

Trupa din Ghencea o ducea rau fara numarul 1 din organigrama, patronul Gigi Becali, condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare. Afaceristul reprezenta principala sursa de venituri si, fara el, clubul din Ghencea a fost obligat sa traiasca aproape exclusiv din vanzarile de jucatori si din banii incasati de la UEFA.

Cum acum Steaua are si omul numarul 2 dupa gratii, pe managerul general Mihai Stoica, specialistii sustin ca Steaua se va duce la vale, atata din cauza lipsei lichiditatilor, cat si din cauza ca nu mai prezinta stabilitate.

Oficialii Stelei cauta cu disperare un inlocuitor pe masura pentru Mihai Stoica, principalele variante luate in calcul fiind Adrian Ilie si Basarab Panduru. Nu este exclusa o revenire a lui Cosmin Olaroiu, dar aceasta depinde exclusiv de Gigi Becali, care este insa ocupat cu rezolvarea problemelor personale.

Nu este exclusa posibilitatea ca langa Laurentiu Reghecampf sa vina, oficial, Anamaria Prodan, sotia acestuia, dar nici aceasta mutare nu este vazuta drept una care sa mentina echipa pe linia de plutire. Mai ales ca instabilitatea de la echipa l-ar putea face pe Reghecampf sa accepte una dintre ofertele extrem de avantajoase venite de la echipe din strainatate.

author avatar
Cristi Ionita
284 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger