AcasăSPORTScapam de Benzema!

Scapam de Benzema!

Benzema este golgeterul la zi al nationalei Frantei

Karim Benzema, atacantul lui Real Madrid, a anuntat printr-un mesaj postat pe Facebook ca, din pacate pentru el, nu va fi convocat la Campionatul European gazduit de Franta in aceasta vara.

Benzema este golgeterul la zi al nationalei Frantei

Vedeta lui Real Madrid este implicata intr-un scandal de santaj sexual, impreuna cu Mathieu Valbuena, colegul de la echipa nationala. Benzema l-a santajat pe Valbuena, sustinand ca va face publice imagini intime cu el si iubita sa. In urma acestui scandal, selectionerul Didier Deschamps a renuntat sa-l mai convoace la lot pe atacantul in varsta de 28 de ani. „Din pacate pentru mine si pentru cei care m-au sustinut si ma sustin in continuare, nu voi fi selectionat in lotul jucatorilor pentru Campionatul European”, se arata in mesajul postat de Karim Benzema pe contul personal.

Benzema este cercetat de justitia franceza pentru participarea la presupusa santajare a colegului sau Mathieu Valbuena cu o caseta cu continut sexual. Primul ministru francez, Manuel Valls, a luat pozitie in acest dosar, afirmand, pe 1 decembrie 2015, ca „un mare sportiv trebuie sa fie un exemplu, iar daca nu este, atunci nu are ce cauta sa reprezinte culorile Frantei”. Karim Benzema a jucat pana in prezent 77 de meciuri in tricoul reprezentativei Frantei, pentru care a marcat 27 de goluri.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
86 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger