AcasăSPORTScandari antiPSD in timpul finalei. Simona n-a trecut cu vederea momentul

Scandari antiPSD in timpul finalei. Simona n-a trecut cu vederea momentul

Simona s-a bucurat de incurajarile suporterilor aflati in tribune pe tot parcursul meciului castigat, scor 7-6, 3-6, 6-4, in fata lui Sloane Stephens. Nu si de scandarile cu iz politic

Meciul plin de faze spectaculoase in care Simona Halep si Sloane Stephens si-au disputat trofeul competitiei desfasurate pe taram canadian a avut si un episod rar intalnit pe o arena de tenis.

Simona s-a bucurat de incurajarile suporterilor aflati in tribune pe tot parcursul meciului. Nu si de scandarile cu iz politic

La un moment dat, in setul 1, intr-un moment de ragaz intre servicii, din tribuna s-a auzit, strigat din tot rarunchii, sloganul antiPSD din celebrele patru litere. Caruia un roman prezent la meciul Simonei s-a gandit ca ar fi cazul sa ii dea glas in plina finala la Rogers Cup 2018. Arbitra de scaun a intervenit, cerand liniste. „Domnule, va rog!”, s-a auzit de la microfonul arenei.

Liderul mondial – care a castigat finala, dupa mai bine de doua ore si jumatate de joc – n-a trecut cu vederea acest moment. Si, la festivitatea de premiere, a ales sa se adreseze in romana si sa transmita un mesaj cat se poate de clar. „Multumesc pentru sustinere. Si pentru cei care au fost un pic altfel astazi, va rog data viitoare cand veniti pe un teren de tenis sa respectati aceasta incapere, pentru ca este mult prea deosebita pentru astfel de lucruri” – a tinut sa mentioneze Halep, pe un ton ferm.

Simona a castigat titlul la Montreal, dupa o victorie fantastica in fata lui Sloane Stephens, intr-un meci foarte frumos, incheiat cu scorul 7-6, 3-6, 6-4.

188 afisari

3 COMENTARII

  1. Felicitari Simona pt joc. Simona a pedepsit o vulgaritate ce nu e permisa in tenis aceea a injuraturii.Injuraturi ce au aparut si in media. Media are rol de formare si educare nu doar de o buna informare

  2. Au datoria morala sa opreasca astfel de iesiri :intelectuali, preoti, politicieni cu experienta, artisti, sportivi de mare performanta, profesori.

  3. Au datoria morala sa opreasca astfel de iesiri :intelectuali, preoti, politicieni cu experienta, artisti, sportivi de mare performanta, profesori.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger