AcasăSPORTScandalul a izbucnit şi în fotbalul românesc: Devis Mangia, acuzat de abuz...

Scandalul a izbucnit şi în fotbalul românesc: Devis Mangia, acuzat de abuz sexual!

Scandalul a izbucnit şi în fotbalul românesc: Devis Mangia, acuzat de abuz sexual!

Mama fotbalistului Răzvan Popa a dezvăluit la GSP LIVE că fiul ei a fost hărțuit sexual de Devis Mangia în perioada în care acesta o antrena pe Universitatea Craiova. Mai mult, aceasta a povestit că i-a spus toată povestea patronului Universității, Mihai Rotaru, care a dat din umeri.

Înaintea de a pregăti naționala Maltei, Devis Mangia a fost antrenorul Universității Craiova. Iar mama lui Răzvan Popa (25 ani) a mărturisit că fiul său a beneficiat de același tratament din partea italianului.

Acuză că s-a masturbat în faţa fiului ei

Mama lui Răzvan Popa susține că Mihai Rotaru nu a dorit să-i asculte versiunea și a considerat că aceste acuzații vor fi lansate doar pentru că jucător a pierdut locul de titular la Universitatea Craiova.

Știam de câteva întâlniri pe care Răzvan le-a avut în particular cu acest antrenor. Știu de prima întâlnire, pentru că l-a sunat chiar domnul Rotaru pe Răzvan și i-a spus că vrea să îl cunoască antrenorul. Vorbitor de italiană, jucase 3-4 ani în Italia, ni s-a părut chiar de bine.

Mi-a povestit de prima și de a doua, mi-a povestit niște chestii. Știam la un moment dat că le stopase, începa să refuze întâlnirile. Eu aflasem asta și din alte surse, una a refuzat-o de față cu mine, alta de față cu niște prieteni de-ai lui.

Eu m-am gândit că e criticat fotbalistic. Credeam că îl critică după un anumit meci sau ceva. La primele întâlniri știu că mi-a spus prima oară că (n.r. Devis Mangia) a observat că e introvertit și că și el e la fel și că seamănă și că îl înțelege, asta îi spunea.

Am vorbit cu domnul Rotaru, i-am spus că vreau să vin la Craiova să vorbim despre niște probleme care nu au legătură cu fotbalul. Am ajuns la apartament (n.r. la Răzvan).

A început să îmi povestească tot: ‘Știi întâlnirile alea despre care mă întrebai tu? Hai să îți spun eu de ce nu mă mai duceam». Mi-a spus că a avut un șoc la o întâlnire, în momentul în care acest antrenor a început cu avansuri, cu propuneri indecente, toate astea în timp ce începuse să se masturbeze în fața lui.

(n.r. Mangia i-a propus să vadă împreună un film pentru adulți) Asta era propunerea indecentă, da, ceva de genul. Întâlnirile erau în biroul antrenorului, au fost la masa în hotelul în care se caza echipa și după, sub pretextul vizionărilor unor meciuri a fost și în cameră, au fost niște pretexte fotbalistice, normal.

Am fost șocată, l-am sunat pe soț să vină. A ajuns la Craiova cu un calm impus. A urmat o noapte albă. I-a spus lui Răzvan: ‘Din momentul ăsta, ne ocupăm noi, stai liniștitț. A devenit foarte furios soțul, am dus o luptă titanică să-l liniștesc. Spre dimineață, am hotărât că cea mai înțeleaptă decizie e să comunicăm conducerii, oricum aveam programată întâlnirea cu Rotaru.

Ajungem la Rotaru, eram cu adrenalina la maximum. Nu știa despre ce vorbim. Nu înțelegea. Ne-am apucat să îi explicăm tot ce am aflat cu o noapte în urmă. I-am spus fără perdea.

Era circumspect. A avut o reacție… M-a deranjat enorm, m-a jignit: ‘Trebuia să spuneți când a jucat, acum că spuneți când nu mai joacă se interpretează că spunem asta pentru că nu mai joacă’.

M-am simțit profund jignită. Cum pot să inventez așa ceva? ‘Trebuia să spuneți atunci, îl mufam și rezolvam situația’. Nici eu nu știam ce înseamnă expresia, mi-a explicat soțul, cablat, pus fire pe el, la asta se referea (n.r. ca să îl înregistreze pe Mangia)”, a declarat mama lui Răzvan Popa pentru gsp.

author avatar
Andrei Ștefan
341 afisari

3 COMENTARII

  1. N-avem fotbal ??? Nuuuuoooo n-avem sport, cu mici, mici exceptii. De ce ??? Pentru ca scandalurile cu asa zisii antrenori se tin lant (citind ziarele), pentru ca joaca cei cu bani si nu cei care stiu, pentru ca viitorii sportivi cred ca performantele vin stand in disco si mancand la KFC. O tempora. Unde sant antrenorii care au dat atatea generatii de sportivi ?? Antreneaza acolo unde s-au dus (din pacate) si unii dintre elevii lor. Imi pare rau doamna, dar va zbateti degeaba. Pe cei de tepa celui la care ati apelat nu-i intereseaza decat ca ”maurul” sa-si faca datoria si sa-i curga lui banii in buzunar. Restul e tacere…

  2. Pai fotbalistul asta de 25 de ani e barbat sau domnisoara de pension ?
    A atentat antrenorul la pudoarea lui si el fuge la mamitica lui sa se planga ,in loc sa-i traga una bulangiului de sa-l lipeasca de perete ?
    Doamne ,ce caractere ,ce barbati slabi se nasc in zilele noastre

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger