AcasăSPORTScandalos: TVR nu transmite meciul lui Bute

Scandalos: TVR nu transmite meciul lui Bute

Bugetarii din Dorobanti defileaza pe podiumul nesimtirii cu argumente de genul „nu sunt bani” sau „meciul lui Lucian Bute nu atrage publicitate”.

Bute si Johnson lupta pentru centura cu diamante a versiunii IBF

La sfarsitul acestei saptamani, Lucian Bute va urca in ring pentru cel mai important meci al carierei, iar romanii vor fi conectati la lupta tot prin undele hertziene, ca pe vremea lui Ceausescu. Asta, deoarece TVR gandeste comercial si anunta ca nu plateste pentru intalnirea „nocturna” cu Glen Johnson (gala incepe la ora 02.00), desi adversarul galateanului este un nume urias in lumea boxului.

Glen Johnson a participat la turneul „SuperSix”

Americanul de origine jamaicana nu se compara cu precedentii adversari ai campionului roman: Berrio, Joppy, Andrade, Miranda sau Mendy. Glern Johnson este un fost campion mondial la versiunea IBF, incoronat cu titlul neoficial de „cel mai curajos pugilist din toate timpurile”! Nesimtitii din TVR ignora faptul ca adversarul lui Lucian a fost invitat de „Showtime” in turneul SuperSix, iar Johnson a ajuns pana in semifinale, fiind invins cu greu, in 12 reprize, de Carl Froch, intalnire desfasurata in „MGM Grand Arena”, din Las Vegas.

Transmisiunea ar fi costat 100.000 de euro

De inteles conceptul de marketing in cazul unei televiziuni private, de acord cu faptul ca inclusiv TVR traverseaza o criza de ordin financiar, insa, atunci cand discutia se axeaza in jurul postului public, la bugetul caruia romanii contribuie lunar, argumentele invocate par de-a dreptul neserioase. Lucian Bute este sportivul nostru numarul 1, ambasador neoficial al tarii si viitor star pe Coasta de Vest a Americii. Pretul pentru un „live” din Canada s-ar fi ridicat la 100.000 de euro, dupa cum dezvaluie Rudel Obreja: „In momentul in care o televiziune pierde peste 50 de milioane de euro pe an, dar nu este in stare sa achite 100.000 pentru un meci de box, cred ca nu mai avem ce discuta”.

Guvernul finanteaza publicatii obscure

Lucian este convins ca-l va face KO pe american

In vreme ce TVR nu are 100.000 de euro pentru transmiterea meciului lui Bute, Guvernul da bani cu toptanul pentru sustinerea unor gazete de care nu a auzit nimeni. Astfel, in numele culturii romane si a celei maghiare din Romania, Executivul aloca, printre altele, peste 1,3 milioane de lei noi pe an pentru publicatiile Arheologia Moldovei, Apostrof, Mozaicul, Poesis, Lato, Vatra, Steaua (revista, nu clubul!), Cimbora (amicul maghiar, in traducere libera) etc.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
480 afisari

6 COMENTARII

  1. Asta ar mai trebui, să televizeze pe bute cu boxează cu un boşorog de 100 de ani , hai sictir.

  2. si de Bute va luati? vai de tara aasta cu asa speciemne, ti ai dracu de romani cocliti, rusine tvr, o institutie inutila cu emisiuni prafuite si penale

    • Bai dina, avand in vedere avalansa de pareri stupide de la toti habarnistii pe care le vad in ultimul timp, poate ca nu meritam sa vedem meciurile lui Bute. Eu chiar m-as bucura ca Bute sa nu mai boxeze pentru Romania ci pentru Canada si cand vine in tara sa nu mai dea nici un interviu la nimeni…

  3. Să mă piş pe tine dina -analfabeta, şi pe tine papa , bă rîcîiturilor, Bute boxează cu unul de peste 40 de ani, acesta nu este un meci , este un circ, pişamaş pe voi.

  4. Pisaciosule, vezi-ti ma de etnobotanicile tale…tu nici macar nu speri sa ajungi la 42 de ani.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger