AcasăSPORTScandalos! Rafuielile politice dauneaza grav gazonului de pe "National Arena"

Scandalos! Rafuielile politice dauneaza grav gazonului de pe „National Arena”

80.000 de euro a costat gazonul aruncat la groapa de gunoi

Decopertarea covorului de iarba care s-a stricat la partida cu Franta va intarzia cu doua zile si va da peste cap calculele facute de UEFA.

80.000 de euro a costat gazonul aruncat la groapa de gunoi

Rusinea continua la „National Arena”. De data aceasta, stadionul de 234 de milioane de euro al lui Oprescu va cadea victima pe campul bataliilor politice. PSD si PDL se acuza reciproc pentru rusinea de iarba, asta in timp ce firmele Romprest si HIA Rom, contractate pentru decopertarea vechiului gazon, bat pasul pe loc. Ieri au sosit la Bucuresti primele tiruri din cele 24 care transporta „iarba minune” din Olanda, dar, spre surprinderea specialistilor UEFA – supervizori ai intregii lucrari! -, nu s-a putut purcede la montarea noului gazon deoarece angajatii respectivelor societati inca mai lucrau la decopertare. Riscul este ca rulourile cu iarba aduse din „Tara lalelelor” sa se deterioreze, termenul de garantie al unor astfel de „covoare” expirand in mai putin de 48 de ore. Abia astazi se vor incepe lucrarile, insa conducerea companiei „Max Bogl” da asigurari ca totul va fi gata maine seara cel tarziu. Peste doua saptamani, pe „National Arena” sunt programate partidele Otelul Galati – Benfica Lisabona (Liga Campionilor) si Rapid – PSV Eindhoven (Europa League).

„Ilie Oana”, primul stadion „bio” din Romania

Firma „Ariston” va sponsoriza arena prahoveana cu sisteme solare moderne. Asta inseamna ca pe „Ilie Oana” – stadionul de 15.000 de locuri construit la Ploiesti – se vor folosi resurse de energie regenerabila, lucru care transforma stadionul Petrolului in prima arena „bio” din Romania.

P.S. De-a dreptul revoltator faptul ca, pe stadionul din Ploiesti, pe care Romania va juca meciul din preliminariiler Euro 2012, cu Belarus, nu sunt probleme cu gazonul!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
277 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger