AcasăRecomandariSCANDALOS! Familia unui fotbalist din Liga I amenintata cu bataia, daca jucatorul...

SCANDALOS! Familia unui fotbalist din Liga I amenintata cu bataia, daca jucatorul semneaza cu alta echipa

Fundasul Stefan Barboianu are mari sanse sa intre in istoria fotbalului romanesc mai degraba prin pataniile prin care trece, decat prin prestatii si rezultate.

Barboianu a trecut prin momente cumplite in cariera (sursa foto fcdinamo.ro)

Nascut si crescut la Craiova, Barboianu a fost junior la Universitatea, fiind si un important membru al galeriei formatiei fanion din Banie. Promovat la prima echipa in 2006, Barboianu a devenit rapid titular, dar ultimele luni petrecute la Universitatea i-au fost fatale in special din cauza relatiei tensionate dintre patronul Adrian Mititelu si antrenorul Victor Piturca.

In 2011, Barboianu a fost declarat liber de contract si a ajuns la Dinamo Bucuresti. In acel moment, membrii Peluzei Sud, o importanta factiune a galeriei Universitatii, l-au acuzat pe fotbalist de tradare.

Adrian Mititelu, unul dintre cele mai vulcanice personaje din fotbalul romanesc

Atunci, fundasul a fost la un pas sa fie batut de patronul Adrian Mititelu intr-o benzinarie. Conform fanatik.ro, afaceristul l-a strans pe Barboianu de gat, l-a injurat si l-a amenintat ca-l va baga la inchisoare.

Dupa doi ani, scenariul a fost la un pas sa se repete. Ajuns intre timp la Astra Giurgiu, Barboianu si-a reziliat contractul cu liderul din Liga I in aceasta iarna si a negociat transferul la Clubul Sportiv Universitatea Craiova, formatia infiintata si finantata, practic, de primarul Lia Olguta Vasilescu.

Fanii Universitatii Craiova sunt printre cei mai duri din Romania (sursa foto ghidsportiv.ro)

In momentul in care au aflat ca Barboianu are de gand sa mearga la echipa rivala din Craiova si sa-i tradeze pentru a doua oara, fanii de la Fotbal Club Universitatea, echipa lui Mititelu, au luat din nou foc. L-au amenintat pe jucator cu o corectie fizica si chiar ca rudele lui Barboianu din Craiova vor avea de suferit.

“Ne-ai tradat o data cand ai semnat cu Dinamo, doar nu mergi acum si la CS U! Atat iti trebuie! O sa regreti daca faci greseala asta, iti aratam noi!” a fost mesajul de amenintare primit de Barboianu. A fost insa si momentul in care fundasul a decis ca nu este cazul sa-si puna rudele in pericol si a renuntat la discutiile cu reprezentantii Clubului Sportiv Universitatea.

In schimb, Barboianu a acceptat sa revina la Dinamo, desi miscarea il costa peste 100.000 de euro. La CSU, fundasul ar fi incasat 96.000 de euro pe sezon, timp de trei ani, in timp ce la Dinamo va primi doar 60.000 de euro pe sezon, timp de trei ani. Partea plina a paharului o reprezinta posibilitatea ca Barboianu sa fie titular cert la Dinamo. Gruparea din Stefan cel Mare a renuntat la mai multi jucatori de baza printre care Laurentiu Rus si Srdjan Luchin, fotbalisti care ar fi putut evolua fara probleme pe postul de fundas dreapta.

author avatar
Cristi Ionita
822 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger