AcasăSPORTScandal! Tenismanul Rafa Nadal si-a facut firma de organizat evenimente si vrea...

Scandal! Tenismanul Rafa Nadal si-a facut firma de organizat evenimente si vrea sa-i fure lui Ion Tiriac turneului de la Madrid

2,1 milioane de dolari a platit Tiriac pentru a deveni proprietar al turneului de la Madrid

Cele sapte luni de absenta din circuitul profesionist au fost suficiente pentru Rafael Nadal sa intocmeasca un plan prin care sa-i „fure” miliardarului roman organizarea turneului de tenis de la Madrid.

2,1 milioane de dolari a platit Tiriac pentru a deveni proprietar al turneului de la Madrid

Impreuna cu managerul sau Carlos Costa, Rafael Nadal a pus bazele unei firme care are ca obiectiv reprezentarea vedetelor din tenis, golf sau fotbal.

Zgura albastra i-a purtat ghinion lui Nadal, ibericul ratand, anul trecut, calificarea in finala

Totusi, principala activitate a societatii va fi organizarea de evenimente sportive, iar gandurile spaniolului se indreapta, firesc, spre „Mutua Madrid Open”, turneul sau favorit de tenis. Rafael Nadal isi doreste ca in maximum doi ani sa devina el organizatorul turneului la care Ion Tiriac a socat anul trecut, cand a introdus in circuit zgura albastra. De altfel, chestiunea suprafetei de joc de la Madrid a fost intotdeuna subiectul polemicii dintre Nadal si Tiriac, fostul lider ATP manifestandu-si indignarea fata de ideile inovatoare ale afaceristului roman: „Consider ca Tiriac isi bate joc de traditia si istoria arenei din Madrid”.

Urmatoarea licitatie pentru licenta de organizare a turneului de la Madrid va avea loc in 2015. Desi nu poate concura cu Ion Tiriac din punct de vedere financiar, Rafael Nadal spera ca, fiind „de-al casei”, ii va lua fata romanului. De altfel, nu o data, Nadal a vorbit despre implicarea strainilor in tenisul spaniol: „Nu este normal ca de organizarea turneului de la Madrid sa se ocupe un strain”.

author avatar
Cristi Ionita
502 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger