AcasăSPORTMM a luat-o razna: "Ba, baga-mi-as p…! Cine p… mea esti tu...

MM a luat-o razna: „Ba, baga-mi-as p…! Cine p… mea esti tu sa ma filmezi pe mine, ma?”

Parcursul bun al Stelei din actualul sezon nu pare sa-l linisteasca pe Mihai Stoica, managerul trupei din Ghencea fiind extrem de nervos si la meciul cu Gaz Metan Medias.

Nemultumit de prestatia centralului Istvan Kovacs, Stoica a fost la un pas sa-l bata pe arbitru in pauza, pe motiv ca l-a eliminat pe Cristi Tanase inainte de pauza, fiind oprit cu greu de ceilalti reprezentanti ai clubului Steaua. „Ba, ne-a nenorocit ala! L-a vanat pe Tanase, l-a urmarit sa-l elimine. P-ala de la Medias n-a vazut sa-l elimine!” a fost mesajul lui MM Stoica.

Mai mult, observand ca este filmat in timp ce-l tragea la raspundere pe Kovacs, managerul Stelei a sarit la gatul unui cameraman.

„Ba, baga-mi-as p…! Cine p… mea esti tu sa ma filmezi pe mine, ma?” a fost atacul suburban al lui Mihai Stoica la adresa cameramanului. Managerul trupei din Ghencea a fost oprit cu greu de Marius Ianuli.

Mihai Stoica nu este la prima abatere. Acesta a fost la un pas sa bata un cameraman si in cantonamentul din Antalya. De asemenea, in tur, managerul Stelei s-a luat la harta cu mai multi reprenzentanti ai clubului Concordia Chiajna.

author avatar
Cristi Ionita
191 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger