AcasăSPORTScandal monstru la echipa de Cupa Davis a Romaniei! Unul dintre cei...

Scandal monstru la echipa de Cupa Davis a Romaniei! Unul dintre cei mai buni jucatori a refuzat convocarea!

Andrei Pavel trebuie sa gaseasca solutii pentru o victorie de vis obtinuta impotriva Olandei

Echipa de Cupa Davis a Romaniei pare ca s-a specializat in a juca fiecare meci sub tensiune, iar partida cu Olanda, care se va disputa in perioada 5-7 aprilie, nu face exceptie.

Andrei Pavel trebuie sa gaseasca solutii pentru o victorie de vis obtinuta impotriva Olandei

Mai intai, cvintetul alcatuit din Tecau, Hanescu, Ungur, Crivoi si Copil a boicotat meciul cu Olanda de anul trecut, din cauza schimbarii capitanului-nejucator.

Apoi, Victor Hanescu a spus „pas” din cauza unor „neintelegeri financiare”.

Acum, Romania joaca din nou impotriva Olandei, la Brasov, intr-un meci decisiv pentru calificarea la barajul de ramanere-promovare in Grupa Mondiala, insa Florin Mergea a refuzat convocarea.

Ajuns pe locul 67 mondial in ierarhia de dublu, cea mai buna clasare din cariera, Florin a solicitat garantii ca va fi titular in infruntarea de dublu, de sambata, 6 aprilie, lucru refuzat de Andrei Pavel, noul capitan-nejucator.

Acesta a precizat ca „este deplasat ce s-a intamplat acum. Florin Mergea a fost convocat de noi si a refuzat convocarea. El a cerut garantie din partea noastra. Este absurd sa ceri asa ceva inainte de a te prezenta la echipa, nu e corect fata de colegi, in primul rand. Daca stii ca esti foarte bun, de ce ai nevoie de asemenea garantii pentru a veni sa reprezinti Romania. I-am spus ca voi face echipa in functie de valoare si de forma, dar el nu a fost de acord cu acest lucru”.

In aceste conditii, Romania va aborda meciul cu Olanda cu Victor Hanescu, Horia Tecau, Adrian Ungur si Marius Copil. Olanda raspunde cu Robin Haase, Igor Sijsling, Thiemo De Bakker si Jean Julien Rojer.

Infruntarea va avea loc intre 5 si 7 aprilie, in Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibasi”, din Brasov. Pretul unui bilet de o zi este de 30 de lei pentru vineri si de cate 50 de lei pentru sambata, respectiv duminica.

author avatar
Cristi Ionita
193 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger