AcasăSPORTScandal monstru intre conducerea Oltchim si antrenoarea Brasovului. Mariana Tarca: "Nu sunt...

Scandal monstru intre conducerea Oltchim si antrenoarea Brasovului. Mariana Tarca: „Nu sunt calul lor de bataie!”

Mariana Tarca nu vrea sa preia campioana la greu

A activat timp de opt ani la Oltchim Ramnicu Valcea, dar Mariana Tarca nici nu mai vrea sa auda de clubul din Zavoi, desi a fost ofertata pentru a prelua echipa din vara.

Mariana Tarca nu vrea sa preia campioana la greu

In ciuda semnelor de revenire pe care le da Oltchimul, conducerea clubului valcean se gandeste tot mai serios sa renunte la antrenorul Jakob Vestergaard pentru a face loc unui antrenor low-cost. Per ansamblu, „alchimistii” sunt multumiti de prestatia danezului, dar salariul acestuia, 180.000 de euro pe an, este considerat mult prea mare.

Vestergaard a topit banii Oltchimului

Conducerea Oltchimului a tras de Mariana Tarca, actualmente la Corona Brasov, insa aceasta le-a spus „pas” intr-un mod nu tocmai elegant. „Cand s-au pus bazele proiectului de milioane de euro, anul trecut, de ce nu s-au gandit la mine? Nu am de gand sa fiu calul lor de bataie!” a declarat fosta mare jucatoare a Oltchimului. De asemenea, Tarca sustine ca nu vrea sa-si strice sanatatea la un club unde situatia se schimba de la o zi, la alta. „Nu se pune problema sa mai antreneze vreodata la Valcea. Am o fetita care este pe primul plan si sunt multumita de cum ne-am stabilit la Brasov” a spus antrenoarea care a pregatit Oltchimul intre 2000 si 2004. Altfel, Oana Manea, unul dintre pivotii Oltchimului, a anuntat ca spera ca jucatoarele sa incasezeze, cat de curand, salariile pe lunile ianuarie si februarie, pentru a se mai detensiona atmosfera la club. „Daca ne nasteam baieti si am fi jucat fotbal in Liga Campionilor, cu totul alta era situatia. Acum am fi avut conturile burdusite cu bani. Dar in handbal nu-i asa”, a fost declaratia-soc a Oanei Manea.

author avatar
Cristi Ionita
574 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger