AcasăSPORTScandal monstru in fotbalul italian! 41 de cluburi importante sunt anchetate in...

Scandal monstru in fotbalul italian! 41 de cluburi importante sunt anchetate in „Dosarul Transferurilor” made in Italy

Transferul lui Lavezzi, de la Napoli la Paris Saint Germain, a intrat in atentia Fiscului italian

O data la cativa ani fotbalul italian trebuie sa treaca printr-un scandal monstru, iar vara aceasta pare sa fie „dedicata” fraudelor fiscale.

Transferul lui Lavezzi, de la Napoli la Paris Saint Germain, a intrat in atentia Fiscului italian

Sute de oficiali ai Fiscului italian au pornit, marti dimineata, o actiune fara precedent impotriva a 41 de cluburi de fotbal importante, printre care Juventus Torino, AC Milan sau Lazio Roma.

Oficialii celor 41 de cluburi sunt banuiti de fraude fiscale, iar digisport.ro anunta ca reprezentantii Garzii financiare italiene au ridicat numeroase documente, inclusiv contracte de jucatori, de la fiecare club in parte.

Totul a pornit de la o actiune ce ii are in prim plan pe Alejandro Mazzoni, impresarul argentinianului Ezequiel Lavezzi, si Alessandro Moggi, fiul legendarului Luciano Moggi. Acestia sunt banuiti de fraude fiscale comise in cazul transferurului lui Lavezzi de la Napoli la Paris Saint Germain.

De altfel, reprezentantii celor 41 de cluburi si nu mai putin de 12 agenti de jucatori sunt banuiti de asociere in grupuri infractionale, evaziune fiscala, fals si spalare de bani.

Actiunea aduce mult cu ceea ce s-a intamplat in Romania din momentul in care s-a pus in miscare celebrul „Dosar al Transferurilor”.

author avatar
Cristi Ionita
134 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger