AcasăSPORTScandal monstru dupa Grand Prix-ul Malaysiei de Formula 1! Campionul mondial, pus...

Scandal monstru dupa Grand Prix-ul Malaysiei de Formula 1! Campionul mondial, pus la zid!

Red Bull Racing a bifat o dubla in Malaysia, Sebastian Vettel si Mark Webber ocupand primele doua locuri la finalul cursei, dar situatia in sanul echipei ramane una exploziva.

Webber a controlat cursa pana spre final, insa statutul sau, de pilot 2 al echipei, l-a obligat sa cedeze pozitia de lider in fata germanului Sebastian Vettel, marele favorit al gruparii la castigarea unui nou titlu mondial.

Afectat de cele intamplate, Webber a izbucnit pe podium, cand l-a acuzat pe Vettel ca „face ce vrea si e protejat. Am fost anuntat de echipa sa o las mai moale”.

Desi stia ca jocurile sunt facute ca el sa devina lider, se pare ca Vettel si-a dorit intr-atat de mult victoria incat nu a ezitat sa faca o serie de manevre periculoase care erau sa-i puna in pericol finalul cursei.

Christian Horner, team-manager-ul echipei Red Bull Racing, l-a facut „stupid” pe Vettel si i-a transmis ca are de dat cateva explicatii.

Vettel si-a permis chiar luxul de a le transmite oamenilor din staff-ul echipei ca „Webber trebuie sa se dea la o parte pentru ca este prea incet”, desi cifrele aratau clar ca australianul era pilotul mai rapid.

author avatar
Cristi Ionita
253 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger