AcasăSPORTScandal la tragerea la sorti UEFA Champios League: Au fost stabilite meciurile...

Scandal la tragerea la sorti UEFA Champios League: Au fost stabilite meciurile din optimile UCL dinainte?

BBC stia dinainte programul meciurilor

UEFA risca sa fie implicata intr-un scandal monstru dupa ce tragerea la sorti a optimilor UEFA Champions League, desfasurata ieri la pranz, la Nyon, a copiat 100% „repetitia” de miercuri.

BBC stia dinainte programul meciurilorTabloul "sferturilor", stabilit ieri la Nyon

Cele opt meciuri stabilite ieri la Nyon sunt identice cu cele extrase miercuri, la repetitia oficiala organizata de UEFA la Nyon. Daca unii pun aceasta intamplare pe seama „norocului”, exista si anumite voci, mai ales din presa engleza, care sustin ca este posibil ca intalnirile sa fi fost stabilite dinainte.

BBC stia dinainte programul meciurilor

In fine, exista persoane care afirma ca imaginea BBC, cu repetitia de miercuri, ar fi in realitate un fake. Oricum, americanii de la ESPN privesc dubios incidentul de ieri de la Nyon, comentatorii precizand ca existau 0,00005% sanse ca tragerea la sorti oficiala sa cunoasca acelasi deznodamant al repetitiei efectuate cu o zi in urma.

Manchester United va infrunta Real Madrid

Altfel, in „optimi”, vor fi cateva veritabile „finale”: FC Barcelona – AC Milan, Real Madrid – Manchester United (returul de pe „Old Trafford” se va disputa la numai trei zile dupa „El Clasico”) si Arsenal Londra – Bayern Munchen. Tabloul „optimilor” este completat de CF Valencia – PSG, Sahtior Donetk – Borussia Dortmund, FC Porto – Malaga, Celtic Glasgow – Juventus Torino si Galatasaray Istanbul – Schalke 04. Confruntarile au loc pe pe 12, 13, 19 si 20 februarie (turul), respectiv 5, 6, 12 si 13 martie (returul).

author avatar
Cristi Ionita
424 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger