AcasăSPORTScandal la Steaua cu 24 de ore inainte de meciul cu Legia...

Scandal la Steaua cu 24 de ore inainte de meciul cu Legia Varsovia: „Sarbul” Latovlevici, dat afara de la antrenament de Reghecampf!

Iasmin Latovlevici ramane titularul incontestabil in banda stanga

Intre antrenorul Laurentiu Reghecampf si fundasul stanga Iasmin Latovlevici s-a produs, ieri, un scurtcircuit care a dus la excluderea jucatorului de pe terenul de pregatire din Ghencea.

Iasmin Latovlevici ramane titularul incontestabil in banda stanga

Nemultumit ca Latovlevici a plecat de pe teren fara sa aiba acceptul vreunui membru al staff-ului tehnic, Reghecampf l-a pedepsit pe „sarb” in vazul tuturor coechipierilor: in momentul in care s-a intors la antrenament (Latovlevici fusese la vestiare, sa-si schimbe ghetele), aparatorul de banda stanga n-a mai fost primit la sedinta de „Reghe”, care l-a expediat scurt, printr-un simplu gest cu degetul. In pofida incidentului, internationalul stelist va fi pe teren in aceasta seara, la meciul cu Legia Varsovia, mansa tur a play-off-ului Ligii Campionilor. „Nu s-a intamplat nimic cu Latovlevici. A fost un gest sau un lucru pe care l-a facut, iar pentru asta a fost pedepsit. Am avut o discutie cu el la finalul antrenamentului si maine (n.n. – astazi) lucrurile vor sta altfel. Tin foarte mult la disciplina si la respect. Din punctul meu de vedere, acum nu mai este nicio problema”, a explicat Laurentiu Reghecampf la conferinta de presa.

Dupa ce Daniel Georgievski, Vlad Chiriches si Ciprian Tatarusanu s-au pregatit normal, alaturi de coechipieri, tehnicianul campioanei s-a decis asupra urmatorului „11” pentru jocul din aceasta seara: Tatarusanu – Georgievski, Chiriches, Szukala, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – Adi Popa, N.Stanciu, Cr.Tanase – Piovaccari.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
287 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger