AcasăSPORTScandal la Rapid, dupa esecul umilitor cu Dinamo

Scandal la Rapid, dupa esecul umilitor cu Dinamo

(sursa foto: businessmagazin.ro)

Startul slab de sezon al Rapidului a culminat cu esecul umilitor suferit sambata seara, 0-3 cu Dinamo, la capatul unui meci in care oaspetii au evoluat in inferioritate numerica.

(sursa foto: businessmagazin.ro)

Dinamovistul Nedelcearu a fost eliminat inca din minutul 6, dar oaspetii au evoluat mai bine in inferioritate numerica, au marcat de trei ori, pe contraatac, si au ratat alte cateva ocazii importante.

Dezarmati de usurinta cu care idolii lor au pierdut derby-ul, fanii Rapidului si-au pierdut cumpatul la finalul intalnirii.

Primul care a intrat in colimatorul lor a fost afaceristul Valerii Moraru, actionarul majoritar de la Rapid. Fanii i-au transmis basarabeanului ca va fi alungat cu pietre din Giulesti, daca echipa va retrograda la finalul actualului sezon.

De asemenea, lui Moraru i se reproseaza ca nu a bagat bani la echipa si ca vrea doar sa-si faca reclama pe spatele echipei.

Nici antrenorul Ionel Ganea nu a scapat de furia fanilor, dar tehnicianul de 41 de ani, impasibil, le-a transmis suporterilor ca dau dovada de lipsa de bun simt in momentul in care ii cer lui demisia.

author avatar
Cristi Ionita
209 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger