AcasăSPORTScandal la olandezi, inainte de meciul cu Romania!

Scandal la olandezi, inainte de meciul cu Romania!

Nationala de fotbal a Olandei a sustinut, duminica, un antrenament pe stadionul celor de la AZ Alkmaar, iar sedinta de pregatire a fost intarziata 15 minute din cauza unei sedinte-fulger.

Nemultumit de randamentul lui Arjen Robben din meciul cu Estonia, selectionerul Louis van Gaal a decis sa-l ia pe acesta la o discutie unu la unu.

Conform presei olandeze, Van Gaal i-a reprosat egoismul si ca nu a respectat, in prima repriza a meciului cu Estonia, indicatiile tactice date de selectioner.

Robben si-a recunoscut greseala, precizand ca „intr-adevar, in repriza a doua am evoluat la adevarata mea valoare si asta s-a vazut, echipa marcand trei goluri”, dar chiar si asa, Van Gaal ia in calcul posibilitatea de a-l tine rezerva pe starul lui Bayern Munchen, desi din echipa va lipsi si Wesley Sneijder, accidentat.

Van Gaal a fost incantat de evolutia altor doi mijlocasi ofensivi contra Estoniei, respectiv Jeremain Lens si Ruben Schaken.

Olanda – Romania se joaca marti, 26 martie, la Amsterdam, si conteaza pentru preliminariile Campionatului Mondial din Brazilia, din 2014.

author avatar
Cristi Ionita
541 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger