AcasăSPORTScandal la nivel inalt: "Razvan Burleanu nu are cum sa fie presedintele...

Scandal la nivel inalt: „Razvan Burleanu nu are cum sa fie presedintele FRF”

Situatia conducerii Federatiei Romane de Fotbal ramane in aer, dupa ce AJF Giurgiu a contestat alegerile din 5 martie, castigate de Razvan Burleanu.

Cei de la AJF Giurgiu sustin ca alegerile nu s-au facut conform regulamentului in vigoare pentru ca li s-a permis sa voteze inclusiv cluburilor sportive scolare, desi acest lucru ar fi interzis.

Conform gsp.ro, conducerea AJF Giurgiu a contestat alegerile la Tribunalul Bucuresti, iar magistratii au anuntat ca vor da un verdict in acest caz pe 6 mai. Interesant este ca, atata vreme cat exista o contestatie, noua conducere a FRF nu poate fi validata.

In aceste conditii, Adrian Ratiu, reprezentantul AJF Giurgiu, are o parere ferma: „Razvan Burleanu nu are cum sa fie presedintele FRF. Conducerea nu a fost validata si nu are cum sa fie validata pana nu sunt rezolvate contestatiile pe seama alegerilor. Pana pe 6 mai, sefii din FRF nu pot face nicio miscare, pentru ca nu este legal. Normal ar fi ca liderul FRF sa fie prim-vicepresedintele Gino Iorgulescu”.

Reprezentantii FRF au confirmat, pe site-ul oficial, demersul celor de la AJF Giurgiu, dar sustin ca acesta doar tergiverseaza inregistrarea noii conduceri a FRF si nu are efecte juridice.

author avatar
Cristi Ionita
296 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger