AcasăSPORTScandal la nationala Frantei: Ben Arfa vrea sa abandoneze echipa

Scandal la nationala Frantei: Ben Arfa vrea sa abandoneze echipa

(foto: wikipedia)

Suparat ca a fost schimbat in timpul meciului pierdut cu Suedia, mjlocasul francez Ben Arfa s-a certat cu antrenorul, amenintandu-l ca abandoneaza echipa.

(foto: wikipedia)

Cu doar o zi inaintea meciului contra Spaniei din sferturile de finala ale EURO 2012, echipa Frantei sta pe un butoi de pulbere dupa ce mijlocasul Hatem Ben Arfa a anuntat ca va renunta la echipa. Acesta, potrivit cotidianului francez „L’Equipe”, s-a suparat in momentul in care a fost schimbat in timpul meciului pierdut cu Suedia, certandu-se cu antrenorul selectionatei Frantei.

In plus, scandalul s-a accentuat in momentul in care a fost mai inteesat de telefonul mobil, conversand cu familia sa in timpul in care Laurent Blanc il critica pentru prestatia sa.

Amenintat cu retragerea, antrenorul francez s-a chinuit timp de cateva ore, alaturi de alti membri ai staffului, sa il potoleasca pe acesta.

„Cand pierzi se mai intampla si astfel de lucru. Poti insa scapa de ele in urma unui dus fierbint”, a comentat Laurent Blanc, incercand sa minimizeze incidentul.

Meciul dintre Spania si Franta, contand pentru accederea in semifinalele EURO 2012, se va desfasura sambata seara, de la ora 21.45, fiind difuzat de TVR 1/TVR HD si Dolcesport 1/Dolcesport HD.

author avatar
Ionut Zgimbau
154 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger