AcasăSPORTScandal la Interbox: Impresarul Lucas vrea 400.000 de dolari de pe urma...

Scandal la Interbox: Impresarul Lucas vrea 400.000 de dolari de pe urma lui Bute

NEUTRU Bute este implicat, fara voia lui, intr-un scandal

Impresarul Eric Lucas, fost proprietar al clubului Interbox, sustine ca are de primit 400.000 de dolari de pe urma meciurilor disputate de Lucian Bute din 2005 incoace, de cand promotorul canadian a renuntat la gruparea din Montreal.

NEUTRU Bute este implicat, fara voia lui, intr-un scandal

Lucas a detinut clubul Interbox un singur an si l-a cedat, in 2005, grupului Sportscene pentru suma simbolica de un dolar, la care se adaugau 25% din drepturile de televizare a meciurilor sustinute de Lucian Bute. In aceste conditii, canadianul sustine ca mai are de obtinut, de pe urma fostului campion mondial, 400.000 de dolari pentru meciurile cu Edison Miranda, Brian Magee si Jesse Brinkley, plus 25% din banii obtinuti de Interbox gratie meciurilor sustinute de Bute cu Jean Paul Mendy, Glen Johnson si Carl Froch. In total, Lucas ar putea scoate peste un milion de dolari de pe urma boxerului roman.

SCANDAL Lucas agita apele la Interbox

Jean Bedard, actualul presedinte al Interbox, se apara spunand ca respectiva clauza ar fi intrat in vigoare doar daca „Interbox ar fi vandut contractul de promovare a lui Bute, ceea ce nu s-a intamplat”, astfel ca gruparea nu are datorii catre Lucas.

Lucian, vizita-fulger la parinti

PAUZA Lucian a petrecut cateva zile alaturi de parinti

Dupa ce a asistat, duminica seara, la festivitatea de inchidere a J.O. de la Londra, Lucian a plecat spre Romania. Romanul a precizat ca avea nevoie sa-si vada parintii, pe Maricica si Stefan, pentru a-si lua doza de energie inainte de a incepe, cu adevarat, pregatirile pentru meciul pe care il va sustine impotriva rusului Denis Grachev, pe 3 noiembrie, la Montreal. Interesant este ca, in cele cateva zile petrecute in Pechea, Bute s-a ingrijit sa o sustina si pe artista Stefania Crisan, cea care avea nevoie de un ajutor financiar pentru a-si prezenta colectia de papusi Bute la Targul Mesterilor Populari din Golesti (Arges).

author avatar
Cristi Ionita
235 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger