AcasăSPORTScandal la Dinamo dupa remiza cu "U"Cluj: Bonetti da stingerea la ora...

Scandal la Dinamo dupa remiza cu „U”Cluj: Bonetti da stingerea la ora 23.00!

In timpul meciului cu "U"Cluj, Bonetti a avut multe de impartit cu antrenorul oaspetilor, ex-dinamovistul Niculescu

Dupa semiesecul cu „U” Cluj (scor 2-2), tehnicianul italian de la Dinamo si-a certat jucatorii si le-a transmis ca, de acum inainte, le va da stingerea in fiecare seara la ora 23.00.

In timpul meciului cu "U"Cluj, Bonetti a avut multe de impartit cu antrenorul oaspetilor, ex-dinamovistul Niculescu

Imediat dupa finalul partidei cu „U” Cluj, Dario Bonetti si-a bagat jucatorii in sedinta. Principalele acuze ale antrenorului s-au axat asupra prospetimii fizice a unor jucatori din lot. Italianul a ordonat ca, de acum inasinte, la ora 23.00, in fiecare seara, jucatorii vor fi controlati, pentru a fi sigur ca sunt la odihna.

Veteranii din echipa au zambit si nu au luat in serios amenintarile lui Bonetti, tehnicianul enervandu-se cumplit. In consecinta, Bonetti l-a sunat imediat pe protectorul Nicolae Badea. Presedintele Consiliului de Administratie a fost pus pe speaker si a transmins ca toate hotararile luate de italian vor fi puse in aplicare, iar amenzile vor fi date chiar de antrenor, el fiind si cel care va stabili cuantumul acestora. Dupa egalul de miercuri seara, Dinamo este la cinci puncte de liderul CFR Cluj, sperantele pentru titlu de campioana fiind din ce in ce mai mici.

author avatar
Sebastian Stan
135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger