AcasăSPORTScandal la Dinamo dupa primul esec al sezonului: Multescu s-a saturat de...

Scandal la Dinamo dupa primul esec al sezonului: Multescu s-a saturat de „fumigenele” lui Negoita!

Multescu s-a saturat sa munceasca pe promisiuni la Dinamo

Antrenorul „cainilor” ia in calcul varianta demisiei, satul de promisiunile neonorate ale conducerii. Dupa meciul de la Timisoara, pierdut cu 0-2, Gheorghe Multescu si presedintele Constantin Anghelache au intrat intr-un conflict deschis.

Multescu s-a saturat sa munceasca pe promisiuni la Dinamo

„In ultimele doua zile de cantonament, inaintea partidei cu ACS Timisoara, la Dinamo au fost multe prezentari, festivitati, reclame. Am crezut ca jucatorii vor trece peste oboseala, dar m-am inselat”, a bolborosit Multescu, vizibil iritat de strategia aleasa de conducerea clubului. Trimiterea catre presedintele Constantin Anghelache este cat se poate de clara, tehnicianul fiind nemultumit ca jumatate din lot a fost la cheremul sefilor in zilele premergatoare deplasarii in Banat. In replica, Anghelache i-a transmis ca-i va verifica la sange evolutia echipei pe „Dan Paltinisanu” si apoi se vor lua masuri: „Echipa Dinamo s-a exprimat destul de modest, a jucat ceva, dar n-a fost ce trebuie. Astept sa revad partida ca sa-mi dau cu parerea asupra unor eventuale erori din joc. Si noua, conducatorilor, echipa ni s-a parut destul de neangajata la efort, o sa disecam si o sa vedem care sunt cauzele”. Din cate se pare, Gheorghe Multescu a rabufnit deoarece este nemultumit de campania de achizitii. I-a cerut finantatorului Ionut Negoita sa-i transfere doi atacanti de valoare pana la startul campionutului, insa a primit doar promisiuni neonorate.

„Avem timp pana la finele lunii august, cand expira termenul la transferuri, sa mai aducem dubluri daca va fi nevoie”, este raspunsul primit de la Constantin Anghelache.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
317 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger