AcasăSPORTScandal la CFR Cluj inaintea confruntarii cu Inter! Paszkany a baut dupa...

Scandal la CFR Cluj inaintea confruntarii cu Inter! Paszkany a baut dupa Becali: ii face echipa antrenorului Paulo Sergio!

Tehnicianul portughez a pregatit mai bine de o luna „dubla” cu Inter Milano, iar patronul Arpad Paszkany i-a facut praf tactica, ieri, in doar 10 minute, obligandu-l sa schimbe „11-le” ales!

Paszkany vrea ca CFR sa faca un meci mare la Milano (SURSA FOTO: stiridecluj.ro)

Chiar daca nu are un CV impresionant, Paulo Sergio a reusit sa o revitalizeze pe CFR Cluj si, cu doua victorii de rasunet in Liga Campionilor (in fata colosilor Manchester United si Sporting Braga), a dus echipa in primavara europeana.

Paulo Sergio a antrenat pe Sporting Lisabona si Hearts inainte de a ajunge la Cluj (SURSA FOTO: facenews.ro)

Totusi, in ciuda parcursului bun, portughezul nu are o relatie excelenta cu finantatorul Arpad Paszkany, mai ales ca miliardarul din Cluj copiaza tot mai des unul dintre obiceiurile rivalului sau Gigi Becali. Acest lucru s-a intamplat chiar si inaintea meciului cu Inter, din aceasta seara (22.05/ PRO TV), din prima mansa a „16-imilor” de finala ale Europa League.

Astfel, desi Paulo Sergio ar fi vrut sa mizeze pe „catenaccio”, cu 5 fundasi si doi inchizatori (Gabi Muresan si Godemeche), si doua „aripi” (Hora si Diogo Valente) care sa-l sustina pe „varful” impins Kapetanos, patronul Arpad Paszkany i-a transmis ca tactica nu e buna! Finantatorul nu concepe ca CFR sa joace defensiv pe „Giuseppe Meazza” si sa nu inscrie in poarta milanezilor. In acest context, pentru Paulo Sergio exista doua variante: ori ii face pe plac patronului, ori isi face bagajele! Se stie ca „Arpi” da afara antrenorii chiar si dupa victorii de rasunet.

author avatar
Cristi Ionita
417 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger