AcasăRecomandariScandal la Al Ain! Seicii au aflat ca Radoi si-a luat casa...

Scandal la Al Ain! Seicii au aflat ca Radoi si-a luat casa langa Olaroiu!

Cosmin Olaroiu si oficialii fostului sau club, Al Ain, au terminat cu scandal anul 2013 si l-au inceput la fel pe cel nou: tehnicianul roman este acuzat ca incearca sa-l ademeneasca la noua sa echipa pe mijlocasul Mirel Radoi.

Mirel Radoi si Cosmin Olaroiu spera sa lucreze din nou impreuna
Cosmin Olaroiu

Totul a pornit de la o „dezvaluire” facuta de cotidianul „24”: fostul capitan stelist si-a cumparat in Dubai, cu 800.000 de dolari, o vila eleganta, amplasata nu foarte departe de cartierul general al „dusmanilor„ de la Al Ahli. „Nu mai are ce cauta la noi, afara cu el!”, ar fi tunat seicii care conduc Al Ain, conform publicatiei citate. Convinsi ca Mirel Radoi (33 de ani) vrea sa plece la formatia antrenata de prietenul sau Cosmin Olaroiu, oficialii lui Al Ain au facut imediat legatura intre refuzul fotbalistului roman de a semna prelungirea contractului si achizitionarea unei resedinte in Dubai. Oficial, scrie „24”, lui Radoi i se reproseaza evolutiile slabe si desele accidentari, insa motivul real pentru inlaturarea sa este cel prezentat mai sus. Platit cu 3 milioane de dolari pe an, Mirel Radoi devine liber in vara, cand ii expira angajamentul cu echipa din Emirate.

Se stie si numele jucatorului care-l va inlocui pe mijlocasul oltean: alesul seicilor este ghanezul Michael Essien (31 de ani), de la Chelsea Londra! Daca managerul Jose Mourinho se va opune transferului, atunci la Al Ain va veni marocanul Mouhcine Moutouali, de la Raja Casablanca.

Al Ahli pierde trei puncte

Comisia de Disciplina din Emirate a dat verdictul in cazul fotbalistului Adnan Hussain, aflat in stare de suspendare, dar folosit de Cosmin Olaroiu in etapa din weekend, in meciul cu Al Dhafra: echipa Al Ahli a pierdut jocul la masa verde, scor 0-3! Ramasa fara trei puncte, Al Ahli simte pericolul reprezentat de Al Shabab, care s-a apropiat la doar trei puncte de liderul campionatului.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.242 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger