AcasăSPORTScandal in fotbalul romanesc! FRF si LPF raman fara sefi!

Scandal in fotbalul romanesc! FRF si LPF raman fara sefi!

Dupa ce mandatul ca presedinte LPF al lui Gino Iorgulescu nu a fost validat de Curtea de Apel, reprezentantii mai multor cluburi si asociatii sportive pregatesc si decapitarea FRF.

Concret, Asociatia Judeteana de Fotbal Giurgiu a contestat deja alegerea lui Razvan Burleanu in fruntea Federatiei Romane de Fotbal si, profitand de decizia Curtii de Apel in cazul „Gino Iorgulescu”, adversarii noului sef de la FRF vor sa-i dea lovitura de gratie.

Fanatik.ro anunta ca mai multi membri afiliati ai FRF vor contesta la Tribunal alegerile din 5 martie, in urma carora Burleanu a devenit sef al FRF.

Acestia se bazeaza pe scenariul conform caruia Mircea Sandu a parasit sala inainte de alegeri, iar sedinta a fost condusa pana la final de Gino Iorgulescu, insa acesta nu va avea calitatea necesara, conform deciziei Curtii de Apel.

Razvan Burleanu a anuntat, deja, la Digi Sport ca nu-si face griji in privinta mandatului sau ca presedinte al FRF si sustine ca cei care il contesta sunt dirijati, din umbra, de Adalbert Kassai, secretar al FRF si personaj de care Burleanu a incercat sa scape imediat de cum a castigat alegerile.

author avatar
Cristi Ionita
384 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger