AcasăSPORTScandal in Anglia! Mourinho si Wenger, la un pas de bataie

Scandal in Anglia! Mourinho si Wenger, la un pas de bataie

Chelsea si Arsenal s-au infruntat duminica, in etapa a saptea a campionatului Angliei, iar victoria a revenit gazdelor, scor 2-0.

Trupa lui Jose Mourinho face spectacol in campionat. Eden Hazard si Diego Costa au semnat punctele victoriei intr-o partida in care Chelsea s-a aparat exemplar, dovada ca Arsenal n-a reusit niciun sut pe spatiul portii adverse.

Confruntarea a fost perturbata, in minutul 24, de un moment mai rar intalnit la un asemenea nivel. Jose Mourinho, antrenorul lui Chelsea, si Arsene Wenger, tehnicianul lui Arsenal, s-au luat la harta pe marginea terenului si au fost la un pas de bataie.

Ba chiar Mourinho l-a si imbrancit pe Wenger, inainte ca cei doi antrenori sa fie potoliti de centralul Martin Atkinson.

Totul a pornit de la accidentarea suferita de Thibaut Courtois, portarul lui Chelsea. Goalkeeperul gazdelor a fost lovit in cap, involuntar, de Alexis Sanchez si s-a ales cu o comotie urata, fiind transportat de urgenta la spital.

Nevoit sa schimbe portarul inca din minutul 24, Mourinho i-a reprosat lui Wenger jocul dur al celor de la Arsenal, in conditiile in care Courtois mai fusese faultat de doua ori pana atunci.

Wenger a ripostat, iar cei doi au ajuns sa-si arunce cuvinte grele si sa se imbranceasca. Chelsea are sase victorii si un egal in primele sapte etape din Anglia si domina cu autoritate Premier League, avand deja cinci puncte avans fata de Manchester City si sase puncte in fata revelatiei Southampton.

author avatar
Cristi Ionita
151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger