AcasăSPORTScandal imens la Rapid! Jucatorii sunt loviti in plin!

Scandal imens la Rapid! Jucatorii sunt loviti in plin!

Adunarea Generala a creditorilor a aprobat planul de reorganizare al clubului de fotbal Rapid Bucuresti, spre disperarea jucatorilor care aveau de incasat bani de la giulesteni.

Planul de reorganizare a fost aprobat de catre trei grupe de creditori, insa reprezentantii jucatorilor au precizat ca se vor face toate demersurile posibile pentru ca actiunea sa fie atacata in instanta.

Cei peste 30 de fotbalisti care aveau de incasat bani de la Rapid sunt loviti in plin de aprobarea acestui plan de reorganizare.

Ei vor mai primi doar aproximativ 10% din bani, iar acest lucru se poate intampla intr-un interval de trei ani, deci ar putea incasa banii si in martie 2016.

Nicolae Grigore, unul dintre cei mai vechi jucatori din actualul lot al Rapidului, s-a declarat extrem de nemultumit precizand ca „jucatorii meritau mult mai mult respect din partea conducatorilor”.

Desi planul de reorganizare a fost aprobat, rapidistii inca au emotii cu obtinerea licentei pentru Liga I, o decizie in acest sens urmand a fi luata de Directia de Licentiere din cadrul Federatiei Romane de Fotbal, pana la sfarsitul lunii aprilie.

author avatar
Cristi Ionita
218 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger