AcasăSPORTScandal dupa Steaua - CFR Cluj: arbitrul Cristi Balaj, acuzat ca si-a...

Scandal dupa Steaua – CFR Cluj: arbitrul Cristi Balaj, acuzat ca si-a tras bani de la ardeleni

Baimareanului i se imputa faptul ca nu l-a eliminat pe Gabi Muresan, in minutul 65, cand l-a lovit in fata pe Cristi Tanase, umflandu-i stelistului ochiul drept.

Arbitrajul lui Balaj i-a nemultumit si pe jucatorii CFR-ului

Cristi Balaj a facut un adevarat tur de forta in ultima saptamana: trei partide arbitrate (Dinamo – Steaua, Rapid – Pandurii si Steaua – CFR Cluj), plus doua prezente la galele de final de an ale fotbalului romanesc. Prestatia de sambata seara l-a descalificat, insa, pe „centralul” numarul 1 al tarii, baimareanul fiind acuzat de Gigi Becali ca a luat spaga de la conducerea CFR-ului: „Balaj este cel mai smecher, cel mai ipocrit si cel mai nenorocit om. Astfel de oameni nu trebuie sa traiasca, sunt niste jagardele. Singura echipa care este pe blat cu arbitrii este CFR-ul. Le-au dat banii inainte si nu ai cum sa-i prinzi. DNA-ul nu mai poate sa faca nimic. Cu doua luni inainte de a incepe campionatul, au luat 300-500.000 de euro, nu stiu cat. Balaj zicea ca are si el copii si nevasta acasa si nu-i place sa fie facut in toate felurile la televizor. Pai, bai, nenorocitulle, nici copii nu meriti sa ai!”.

Muresan are liber la faulturi

Avertizat cu cartonas galben in minutul 10, mijlocasul la inchidere al CFR-ului a mai comis inca patru faulturi dure inainte ca arbitrul Cristi Balaj sa-l elimine, in minutul 85. Stelistii acuza faptul ca Gabi Muresan trebuia sa fie trimis la cabine din minutul 65, cand i-a invinetit ochiul drept lui Cristi Tanase.

„Cu mana pe Biblie”

Ca sa-si dovedeasca nevinovatia, Cristi Balaj a apelat la un gest disperat: dupa meci, l-a chemat in cabina arbitrilor pe Marius Ianuli, team-managerul Stelei, in fata caruia s-a jurat cu mana pe Biblie ca n-a luat bani de la CFR Cluj. Intamplarea a fost recunoscuta de Balaj: „Nu am luat spaga in viata mea, m-am jurat cu mana pe Biblie, in fata lui Mache, ca n-am furat niciodata. Mai gresesc, dar nu am avut niciodata intentie”.

CFR n-a existat pe „National Arena”

Pretentiile la titlu ale ardelenilor nu sunt sustinute de cifrele statistice din derby-ul cu Steaua. CFR Cluj n-a miscat la Bucuresti, chiar daca rezultatul final a fost 1-1. Trupa pregatita de Jorge Costa a tras doar de 9 ori spre poarta lui Tatarusanu, de trei ori mai putine suturi decat au expediat stelistii. Fotbalistii lui Ilie Stan au lovit si de trei ori bara, creandu-si 10 ocazii clare de gol. CFR a marcat la una dintre cele trei sanse avute.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
386 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger