AcasăSPORTScandal dupa eliminarea Columbiei

Scandal dupa eliminarea Columbiei

Maradona si Falcao dau de pereti cu arbitrul Mark Geiger

Diego Maradona a declarat ca nationala Columbiei a fost victima unui “furt monumental” la meciul cu Anglia(3-4 la loviturile de departajare), arbitrul american Mark Geiger ar fi inventat penaltyul datorita caruia jucatorii lui Gareth Southgate au deschis scorul, si a fost facut “hot”  de fostul international argentinian.

Maradona si Falcao dau de pereti cu arbitrul Mark Geiger

“Am vazut un furt monumental pe teren. Ii cer iertare poporului columbian, insa jucatorii nu sunt de vina. Nu a fost penalty. A fost un fault al lui Kane. Arbitrul nici nu a vazut si nici nu a vrut sa recurga la VAR. De ce nu a cerut VAR?(…)Nu imi vine sa cred. Ii cer din nou iertare poporului columbian. Arbitrii sunt alesi de Collina, pe care l-a ales Infantino pentru a schimba FIFA si sa o lase fara hoti si trisori. Astazi am vazut insa contrariul: o FIFA invechita si cu aranjamente”, a spus Maradona la postul Telesur.

“Este o rusine ce s-a intamplat in aceste optimi de finala”, a declarat in acelasi registru si capitanul echipei Columbiei, Radamel Falcao, acuzandu-l pe Mark Geiger ca „a decis mereu in favoarea Angliei”. Columbia-Anglia a fost cel mai vizionat meci din optimile CM, in Romania,  cu peste 2,6 milioane de telespectatori, in timp ce executarea loviturilor de departajare a fost urmarita de aproape 24 de milioane de telespectatori britanici.

author avatar
Andrei Coman
102 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger