AcasăSPORTScandal cu iz penal: Anamaria Prodan si Pandurii se bat pe sute...

Scandal cu iz penal: Anamaria Prodan si Pandurii se bat pe sute de mii de euro! Documentele sunt uluitoare

Anamaria Prodan, sotia lui Laurentiu Reghecampf, antrenorul campionei Steaua Bucuresti, tine din nou prima pagina a ziarelor de sport cu un scandal incredibil.

Sexy-impresara este in litigiu cu clubul de fotbal Pandurii Targu Jiu, din cauza transferului fotbalistului Alexandru Vlad la Dnepr, iar detaliile care ies la iveala sunt uluitoare.

Alexandru Vlad a plecat in vara anului trecut in Ucraina, pentru 1,2 milioane de euro, iar Anamaria Prodan, reprezentanta jucatorului, a primit 200.000 de euro din partea gruparii gorjene.

Conform jurnalistilor de la Gazeta Sporturilor, sotia lui Laurentiu Reghecampf s-a adresat Camerei Nationale pentru Solutionarea Litigiilor sustinand ca trebuia sa incaseze 250.000 de euro plus TVA.

Iar anchetatorii au descoperit ca Anamaria Prodan a incasat cei 200.000 de euro in baza unui document care nu respecta nici macar conditiile minime.

Actul nu are nicio denumire, are 12 randuri, este semnat doar de Marin Condescu, seful echipei Pandurii in acea perioada, si nu a fost inregistrat la Federatia Romana de Fotbal.

In plus, sexy-impresara a facturat banii pe firma de constructii Reghe SRL, firma ce apartine sotului ei.

CNSL a respins solicitarea facuta de Anamaria Prodan si chiar a precizat ca, in conditiile date, intre cele doua parti nu se poate naste un raport juridic obligational, astfel ca sexy-impresara trebuie sa restituie cei 200.000 de euro incasati, mai ales ca semnatura ei nu apare pe documentul respectiv.

Noua conducere a formatiei Pandurii Targu Jiu si-a asumat decizia CNSL si a somat-o pe Anamaria Prodan sa returneze banii, existand riscul ca sotia lui Laurentiu Reghecampf sa fie data in judecata.

Anamaria Prodan a mers mai departe in demersul sau, iar litigiul s-a mutat la Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

author avatar
Cristi Ionita
717 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger