AcasăSPORTScandal conjugal! Sotia fotbalistului Van Der Vaart l-a inselat cu Ibrahimovic!

Scandal conjugal! Sotia fotbalistului Van Der Vaart l-a inselat cu Ibrahimovic!

Silvye van der Vaart, poate cea mai frumoasa nevasta de fotbalist din lume

Sunt tineri, frumosi si aratosi, iar de ceva timp isi impart si femeile intre ei, astfel nu ne explicam cum de Rafael Van Der Vaart, Zlatan Ibrahimovic si Khalid Boulahrouz au ajuns sa fie implicati intr-un imens scandal sexual.

Silvye van der Vaart, poate cea mai frumoasa nevasta de fotbalist din lume

Primul care a lovit a fost Rafael van der Vaart, mijlocasul lui Hamburg, care a anuntat, de Anul Nou, ca se desparte de sotia sa, Sylvie, dupa un mariaj de 13 ani. La putin timp, fotbalistul s-a afisat la bratul unei gagici superbe, nimeni alta decat Sabia Boulahrouz, fosta consoarta a lui Khalid Boulahrouz, jucator care a impartit vestiarul cu van der Vaart atat la Hamburg, cat si la nationala Olandei.

Zlatan Ibrahimovici, bun si pe teren, si-n afara lui

S-a speculat ca frumoasa Sabia (35 de ani) ar fi produs ruptura dintre vedeta „portocalei mecanice” si Sylvie. Ieri, insa, varianta nemteasca a revistei „OK Magazine” a aruncat bomba: van der Vaart divorteaza din cauza infidelitatilor sotiei!

Rafael van der Vaart, deloc ingrijorat de aventura sotiei

Viitoarea fosta doamna Silyie van der Vaart a reinnodat, de aproape un an, o frumoasa poveste de dragoste cu Zlatan Ibrahimovic, atacantul lui Paris Saint Germain. Culmea, jurnalistii de la revista germana sustin ca Sylvie ar mai fi calcat stramb cu fotbalistul suedez si in 2003, desi ea este cuplata din 2000 cu van der Vaart. Acum un deceniu, Sylvie a facut cunostinta cu Zlatan la un antrenament al echipei Ajax Amsterdam, club la care suedezul juca alaturi de Rafael. Scenariul, unul cu iz de telenovela, este si mai interesant daca ne gandim ca suedezul are doi copii cu actrita Helena Seger. Daca traditia se respecta, aceasta ar urma sa ajunga in pat cu Boulahrouz. Pam-pam!

author avatar
Cristi Ionita
2.628 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger