AcasăSPORTScandal amoros in nationala Belgiei. I-a pus coarne si l-a scos din...

Scandal amoros in nationala Belgiei. I-a pus coarne si l-a scos din echipa!

De Bruyne si Caroline au fost fericiti pana cand tanara l-a "tradus" pe atacant cu portarul Courtois (dreapta)

Nationala de fotbal a Belgiei arata mai bine ca oricand, „dracii” fiind lideri in grupa de calificare la Mondialul din Brazilia, desi au ca adversari echipe precum Croatia sau Serbia.

Cu toate acestea, echipa Belgiei ar putea fi lipsita de aportul atacantului Kevin De Bruyne, actualment la Werder Bremen, dar care apartine de Chelsea Londra.

De Bruyne este considerat unul dintre cei mai buni tineri jucatori din Europa, cifrele fiind de partea lui: la nici 22 de ani are deja 23 de goluri si 44 de pase decisive in meciurile jucate pentru Racing Club Genk si Werder Bremen, dar si doua goluri si patru pase decisive in 11 selectii la echipa nationala.

Totusi, De Bruyne a anuntat ca este posibil sa se retraga deja din echipa nationala.

De Bruyne si Caroline au fost fericiti pana cand tanara l-a "tradus" pe atacant cu portarul Courtois (dreapta)

Problema o reprezinta portarul Thibaut Courtois, co-nationalul sau si, culmea, un alt jucator care apartine de Chelsea Londra, dar a fost imprumutat la Atletico Madrid.

Goalkeeperul de 20 de ani i-a furat iubita atacantului.

Satula de viata monotona petrecuta alaturi de De Bruyne, la Bremen, Caroline Lijnen, iubita atacantului, a fugit la Madrid, unde s-a iubit cu chipesul portar.

Incidentul l-ar putea costa pe De Bruyne inclusiv contractul banos pe care il are la Chelsea, in cazul in care ambii jucatori vor fi pastrati, din vara, la gruparea de pe Stamford Bridge.

Un episod asemanator s-a petrecut, tot in vestiarul lui Chelsea, in 2009, fundasul John Terry avand o aventura cu Vanessa Perroncel, iubita fundasului Wayne Bridge.

Incornoratul a renuntat atat la contractul cu Chelsea, cat si la nationala Angliei, tocmai pentru a nu imparti vestiarul cu Terry.

author avatar
Cristi Ionita
1.227 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger