AcasăSPORTSavulescu, de la stilul macho la business attitude

Savulescu, de la stilul macho la business attitude

Noua imagine a actionarului dinamovist Dragos Savulescu este aceea a unui om preocupat de bunul mers al business-urilor sale. Nimic nu pare a mai aminti de fotomodelul din anii trecuti. Cum ar zice Puya, „mi s-a pus pata/ de astazi sunt alt om”.

In fata unei biblioteci pline cu carti imprumutate de la Borcea

Dinamovistul Dragos Savulescu nu mai este fantele de Dorobanti care debuta pe prima scena a fotbalului romanesc, cu camasa descheiata sau chiar cu pieptul dezgolit de-a binelea, in calitate de actionar aghiotant al lui Cristi Borcea.

La birou, incercandu-si calitatile de scriitor

Bine, o sa spuna acum ca n-a fost niciodata adjutantul lui Borcea, dar prin Borcea a patruns la Dinamo, si tot pe Borcea l-a si inlocuit, la un moment dat, in organigrama clubului. Dragos Savulescu este acum un alt om.

Sub dus, una dintre pozele provocatoare din albumul dinamovistului

El insusi admite ca s-a produs o schimbare in ceea ce-l priveste, transformare subliniata inclusiv printr-o postare facuta acum cateva ore pe contul de Facebook: „Am realizat zilele astea cat de grava si periculoasa este rutina. Si cum duce ea la plafonare. Ea merge mana in mana cu lipsa dorintei sau a capacitatii de evolutie, cu lipsa acumularilor culturale, educationale sau de stil. Apare, apoi, plictiseala. De tine, de viata ta, de partener. Si a partenerului de tine, ca si de viata in comun. Toti oamenii sunt, deci, datori sa se schimbe. In bine. Sa isi schimbe viata continuu. Sa evolueze”.

Pe vremea cand prefera stilul macho

A devenit usor patetic, ceva intre Dan Negru si Diana Dumitrescu, dar rolul il prinde. Pe 12 septembrie, in plina reconversie intelectuala, dinamovistul se declara dezgustat de directia spre care se indreapta Romania. „Am ajuns la concluzia grava ca Romania este o tara mortala. In cel mai negativ sens. Romania omoara spiritul, este pur materialista. Grobianismul, mediocritatea, prostitutia si demagogia sunt la ele acasa. Au disparut valorile reale, asistam zi de zi la promovarea non-valorilor. Frustrarea, lupta acerba, rautatea si chiar ura sunt absolut prezente. Umanitatea, caldura, iubirea de oameni si demnitatea sunt notiuni demult uitate. Nu mai exista incredere. In nimeni si nimic. Interesul si banul domina decisiv societatea. Totul are un pret. Nu avem educatie, nu avem cultura, nu avem principii, am uitat de existenta divina”. Noile imagini urcate pe Facebook arata ca nici el si nici noi nu mintim. Actionarul dinamovist chiar a adoptat un nou stil. Vorbim acum despre business attitude, costum, cravata, birou, biblioteca. Apropo de biblioteca. Cu tot respectul, dar cea din poza seamana cu biblioteca lui Cristi Borcea!

author avatar
Mihai Koblenko
516 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger