AcasăSPORTSavulescu: "Borcea? Sa plece! Nu ma intereseaza!"

Savulescu: „Borcea? Sa plece! Nu ma intereseaza!”

Borcea si Savulescu au pus capat unei prietenii de 10 ani

Presedintele delegat de la FC Dinamo i-a transmis lui Cristi Borcea ca nu-l impresioneaza decizia sa de a renunta la actiunile detinute la gruparea din Stefan cel Mare.

Borcea si Savulescu au pus capat unei prietenii de 10 ani

In ciuda faptului ca veteranii din lotul „cainilor” nu vad cu ochi buni prapastia cascata intre actionarii clubului, iar majoritatea jucatorilor antrenati de Liviu Ciobotariu il considera pe Cristi Borcea „aliatul lor”, pe Dragos Savulescu nu-l sperie iminenta retragere a finantatorului de la Miami. Proaspat intors din Italia, Savulescu l-a anuntat pe Borcea ca nu-l mai are la suflet: „Categoric, m-a deranjat si ma deranjeaza toata aceasta polemica. Borcea este, probabil, una dintre marile mele dezamagiri. Il cunosc de 10 ani, dar ca sa folosesc un termen din fotbal, pe Cristi Borcea l-am retrogradat din lista de prieteni. Daca el a spus ca se retrage, e treaba lui. Eu nu ma gandesc sa plec de la Dinamo. Ma indoiesc ca va continua sa mai spuna ceva despre mine, dar daca o va face, voi fi obligat sa raspund, asa cum procedeaza orice barbat”.

Savulescu: „Jucatorii sa stea linistiti!”

In 7 luni, de cand este presedinte delegat, Dragos Savulescu si-a eliminat concurenta

Savulescu mai afirma ca jucatorii nu trebuie sa fie speriati de posibila despartire de actionarul Cristi Borcea: „Nu cred ca vom da motive vreunui jucator sa se planga de lipsuri. Echipa are toate sansele sa castige anul asta cupa si campionatul. Este o situatia usor delicata, dar o vom schimba in scurt timp”, a pspus Dragos Savulescu. Celalalt actionar de la FC Dinamo, Nicolae Badea, afirma ca nu vrea sa intervina in conflictul dintre cei doi si ca diferendul poate fi reglat doar intre acestia.

Iese Borcea, intra Negoita

Badea il da pe Borcea pe Negoita

Potrivit „Gsp”, daca actionarul Cristi Borcea isi va tine cuvantul dat („100% renunta la Dinamo”), Nicolae Badea si Dragos Savulescu ar putea sa-l coopteze in actionariatul clubului de Ionut Negoita, in acest moment doar sponsor al „ciinilor”, prin Rin Hotel. Negoita ar urma sa preia procentul de 30% pe care il are Borcea, acesta din urma fiind despabugit, dupa modelele – mai mult sau mai putin brevetate – Gigi Netoiu sau Vasile Turcu. Sursa citata mentioneaza ca alte variante ar fi revenirea lui Florian Walter de la „U” Cluj, dar si Ioan Niculae, finantatorul gruparii Astra Ploiesti.

Ultrasii: „Ramanem cu creditorul «Teleaga» si cu papusa lui falita”

Fanii dinamovisti il prefera pe Borcea

Daca nici pe Borcea nu-l iubesc prea mult, sau mai degraba il detesta, mai ales dupa inrudirea cu finantatorul Stelei, Gigi Becali, ultrasii dinamovisti au ajuns sa creada ca retragerea acestuia poate reprezenta inceputul sfarsitului pentru gruparea din Stefan cel Mare. „Bine, baieti, sa ramanem cu creditorul «Teleaga» (n.r. Badea este fostul ginere al defunctului demnitar comunist Ion Dinca zis „Teleaga”) si cu papusa lui falita (n.r. fanii lui Dinamo l-au poreclit pe Dragos Savulescu „Actionarul cu coc”, pentru felul in care isi poarta parul si pentru pasiunea sa pentru modeling si/sau modele), un „no name” venit la Dinamo pentru imagine. Vai de capul nostru! Astia nu dau bani pentru transferuri de jucatori, astia le cer bani daca vor sa joace la Dinamo!!! Sterg ciobanii cu noi pe jos si am ajuns de rasul tarii cu Badea&comp. Am ajuns sa credem ca «Butelie» (n.r. Cristi Borcea) este raul cel mai mic in comparatie cu Badea si Savulescu. Borcea n-are minte, dar ceilalti doi vor desfiinta Dinamo, o aduc in faliment cum au facut cu alte societati”, scriu ultrasii pe dinamomania.net.

author avatar
Sebastian Stan
822 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger