AcasăSPORTȘase cazuri de COVID la Farul Constanța. Echipa plecase la Cluj, dar...

Șase cazuri de COVID la Farul Constanța. Echipa plecase la Cluj, dar va face cale întoarsă

Șase cazuri de COVID la Farul Constanța. Echipa plecase la Cluj, dar va face cale întoarsă (foto: Facebook/FC Farul Constanța)

La doar câteva ore după ce fanii formației constănțene erau anunțați că jucătorii Farului urcaseră în autocar pentru a pleca spre Cluj, pentru înfruntarea cu Universitatea Cluj, a venit vestea că șase dintre componenții echipei au fost depistați pozitiv în urma testării periodice care se face pentru COVID-19.

Anunțul a venit chiar din partea reprezentaților clubului, prin intermediul paginii oficiale de Facebook, unde fuseseră postate și câteva fotografii de la momentul plecării echipei către Cluj, marți dimineață.

”Clubul nostru a luat toate măsurile necesare conform protocolului sanitar în vigoare și a informat DSP Constanța și FRF despre situație. În aceste condiții, DSP Constanța a dispus efectuarea anchetei epidemiologice și retestarea tuturor contacților cu cazurile pozitive, hotărând să nu acorde avizul favorabil pentru participarea echipei noastre la meciul cu Universitatea Cluj”, mai precizează oficialii Farului Constanța.

Dată fiind situația, jucătorii Farului urmează să se întoarcă, în cursul acestei zile, la Constanța, ”și vor urma protocolul sanitar în vigoare”.

Constănțenii ar fi urmat să joace, miercuri după-amiază, pe Cluj Arena, meciul restanță din etapa a 11-a a Ligii secunde contra Universității Cluj.

author avatar
Cristina Stefan
91 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger