AcasăSPORTSase arbitri la Supercupa, dar tot degeaba!

Sase arbitri la Supercupa, dar tot degeaba!

Arbitrii de la Supercupa au fost premiati la finalul partidei

Supercupa dintre CFR Cluj si Dinamo a beneficiat, in premiera, de o brigada alcatuita din sase oameni. Pe langa „central” si cei doi „asistenti”, alti doi arbitri au fost plasati cate unul in spatele fiecarei porti. Experimentul s-a dovedit a fi un fiasco si in Romania!

Arbitrii de la Supercupa au fost premiati la finalul partidei

Degeaba a adoptat CCA modelul implementat de UEFA si la Campionatul European, arbitrii romani sunt chiori si nu vad un hent comis chiar sub ochii lor. Prima eroare grava a Supercupei Romaniei editia 2012 s-a petrecut in minutul 34, cand un arbitru aditional n-a vrut sa-i semnalizeze „centralului” Ovidiu Hategan hentul comis de Ivo Pinto in careul CFR-ist. A fost singurul moment al jocului cand campioana a primit ajutor din partea arbitrilor, altfel „parteneri” traditionali la mai toate succesele interne pentru „alb-visinii”.

In repriza secunda, George Tucudean a egalat la unu dupa a preluat balonul cu mana, iar Ricardo Cadu a fost eliminat destul de usor de „centralul” Hategan. „Arbitrajul nu a fost unul corect, s-a fluierat intr-o singura directie. Au fost mai multe decizii care ma fac sa spun asta”, a comentat Arpad Paszkany, patronul clujenilor, la finalul partidei.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger