AcasăSPORTSarbii nu concep sa se impiedice de Steaua in returul de la...

Sarbii nu concep sa se impiedice de Steaua in returul de la Belgrad: „Ii ingropam. Le dam cel putin trei!”

Atacantul Vulicevic este convins ca fanii senzationali o vor ajuta pe Partizan la returul cu Steaua

Pe campioana Romaniei o asteapta un meci infernal, maine seara, la Belgrad. Trupa lui Mirel Radoi este obligata sa treaca prin Iad pentru a ajunge in play-off-ul UEFA Champions League.

Atacantul Vulicevic este convins ca fanii senzationali o vor ajuta pe Partizan la returul cu Steaua

Steaua Bucuresti nu straluceste in actualul sezon si risca o eliminare prematura din UEFA Champions League. Campioana Romaniei a realizat doar o remiza in confruntarea tur cu Partizan Belgrad (scor 1-1), duelul jucat la Bucuresti, in prima mansa a turului 3 preliminar. Revansa de maine seara de la Belgrad pare la prima vedere o misiune imposibila. Se stie deja ca sarbii au in spate 30.000 de sustinatori fanatici, „Grobarii” fiind considerati printre cei mai rai ultrasi din lume. Dar si gazdele stiu asta, iar Dragan Djuric, fostul presedinte al lui Partizan, este ferm convins ca galeria ii va purta pe brate pe elevii lui Zoran Milinkovic pana in grupele UCL. „Steaua are un palmares deosebit, dar la momentul actual este o echipa slaba. Le dam cel putin trei goluri si ne vom califica fara probleme. Grobarii vor fi la datorie si cu ajutorul lor sunt sigur ca ii vom ingropa pe romani”, a afirmat Djuric intr-un interviu acordat presei locale. Partizan n-a mai fost de cinci ani in grupele UCL, iar sarbii au avut, in general, evolutii modeste cand au ajuns la masa bogatilor. Iar acum sunt constienti de culoarul favorabil pe care il au si vor sa profite la maximum, astfel ca sunt in stare de orice pentru a trece de Steaua, inclusiv de a pune paie pe foc. Miroslav Vulicevic, marcatorul din tur al lui Partizan, este ferm convins ca „le vom inchide gura romanilor. Marcam repede la Belgrad si ADIO!”.

Palmaresul este favorabil Stelei

Teoretic, toate circumstantele sunt in defavoarea campioanei Romaniei, inainte de returul cu Partizan Belgrad. Totusi, Radoi si ai lui nu trebuie sa uite ca Steaua are palmaresul de partea ei. Campioana Romaniei a mai dat piept o data cu o echipa din Serbia, Zeleznik Belgrad, pe care a si eliminat-o, in 2004, desi a pierdut acasa, cu 1-2. In plus, Steaua este obisnuita sa se califice in ciuda unor rezultate negative inregistrate pe teren propriu. Numai in preliminariile UEFA Champions League, din sezonul 2013-2014, Steaua a trecut de Dinamo Tbilisi si Legia Varsovia, desi cu ambele dueluri a facut 1-1 pe teren propriu, rezultat inregistrat si in prima mansa cu Partizan.

author avatar
Cristi Ionita
185 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger