AcasăSPORTSarapova s-a retras fara sa joace un meci la US Open

Sarapova s-a retras fara sa joace un meci la US Open

Accidentarea Sarapovei, mult mai grava decat s-a crezut initial

Rusoaica Maria Sarapova s-a retras de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. „A renuntat sa participe din cauza unei accidentari la picior”, au anuntat organizatorii.

Accidentarea Sarapovei, mult mai grava decat s-a crezut initial

La randul ei, rusoaica s-a scuzat pentru absenta de la US Open, turneu pe care l-a castigat in 2006, si le-a promis fanilor ca va reveni in circuitul feminin la concursurile din Asia, programate in toamna. „Din pacate, nu voi putea juca in acest an la Flushing Meadows. Am facut tot posibilul pentru a fi recuperata, dar pur si simplu timpul a fost prea scurt. Pentru toti fanii mei, voi fi inapoi pe teren in ultima parte a sezonului, in Asia. Astept cu nerabadare sa termin sanatoasa si puternica anul 2015”, a scris Sarapova pe contul ei de Facebook.

Numarul 3 mondial nu a mai jucat tenis din data de 9 iulie, cand a pierdut in semifinale la Wimbledon in fata marii rivale Serena Williams, liderul de necontestat al clasamentului WTA. La US Open, Maria Sarapova (28 de ani) ar fi urmat sa o intalneasca in primul tur pe Daria Gavrilova, noua senzatie a tenisului din Rusia. In absenta „Mashei”, cea mai puternica adversara pentru Serena (era pe partea de tablou a Sarapovei!) pare a fi Ana Ivanovici, cap de serie numarul 7, cu care se poate intalni in penultimul act.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger