AcasăSPORTSarapova e pe tobogan

Sarapova e pe tobogan

Sarapova plateste scump infrangerea cu Lisicki

Eliminata inca din faza optimilor de finala la Wimbledon, rusoaica Maria Sarapova va pierde, incepand de luni, locul 1 in ierarhia WTA.

Sarapova plateste scump infrangerea cu Lisicki

Infrangerea suferita in turul al patrulea, 4-6, 3-6 cu germanca Sabine Lisicki, o costa 1.120 de puncte pe Sarapova, vicecampioana la Wimbledon anul trecut.

Radwanska (stanga) si Azarenka se bat pe fotoliul de lider WTA

Rusoaica ramane doar cu 8.370 de puncte in ierarhia WTA, urmand a fi depasita cel putin de Victoria Azarenka (Belarus), care va avea minim 8.400 de puncte gratie calificarii in sferturi, obtinute dupa 6-1, 6-0 cu Ana Ivanovic. In ciuda faptului ca s-a calificat in sferturi fara sa piarda vreun set, Azarenka nu este sigura ca va deveni noul lider mondial. Marea surpriza o poate reprezenta ascensiunea polonezei Agnieszka Radwanska, jucatoare care are de aparat numai 100 de puncte la Wimbledon, dupa ce anul trecut a fost eliminata inca din turul al doilea. Cea mai mare dintre surorile Radwanska s-a calificat si ea in sferturi, dupa 6-2, 6-3 cu Camila Giorgi. Poloneza trebuie sa ajunga in finala, pentru a o depasi pe Sarapova, si trebuie sa castige turneul, pentru a deveni noul lider mondial. Un scenariu asemanator se poate intampla si in circuitul masculin. Elvetianul Roger Federer este obligat sa castige turneul de la Wimbledon pentru a-l detrona pe sarbul Novak Djokovic din fruntea clasamentului ATP.

author avatar
Cristi Ionita
223 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger