AcasăSPORTSarapova e in semifinale la Roland Garros, dupa ce a trecut in...

Sarapova e in semifinale la Roland Garros, dupa ce a trecut in sferturi de Muguruza

Dupa ce o lume intreaga a aflat de reusita ei spectaculoasa din turul doi, cand a trecut de Serena Williams, actualmente numarul 1 mondial si detinatoarea titlului la Roland Garros, Garbine Muguruza si-a incheiat parcursul surprinzator, fiind invinsa, in sferturi, de rusoaica Maria Sarapova.

Una dintre favoritele publicului la castigarea trofeului editiei din acest an a turneului de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, Sarapova (locul 9 WTA) a trecut, in sferturi, de jucatoarea din Spania, locul 35 in ierarhia mondiala, dupa trei seturi. La finalul intalnirii dintre Garbine Muguruza si Maria Sharapova tabela a arata urmatorul scor:  6-1, 5-7, 1-6.

Tot marti s-a disputat si celalalt meci din sferturi trecut pe tabloul competitiei, Carla Suarez – Eugenie Bouchard, incheiat cu scorul 6-7, 6-2, 5-7. Ca urmare a victoriei obtinute, Bouchard merge in semifinale.

Va reamintim ca Simona Halep va evolua la Roland Garros miercuri, in sferturi. Romanca in varsta de 22 de ani, locul 4 mondial si a patra favorita la castigarea turneului, va juca impotriva rusoaicei Kuznetsova.

Sursa foto: Facebook/Maria Sharapova

author avatar
Cristina Stefan
221 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger