AcasăSPORTSarapova ameninta ca va boicota J.O. de la Londra

Sarapova ameninta ca va boicota J.O. de la Londra

Sarapova este noul lider mondial dupa ce a castigat Roland Garros

Noul lider clasamentului mondial de tenis a devenit subiect de scandal intre Federatia de Tenis de la Moscova si ministrul Sporturilor, Vitali Mutko.

Sarapova este noul lider mondial dupa ce a castigat Roland Garros

Entuziasmati de modul in care Maria Sarapova a castigat turneul de la Roland Garros si a urcat pe prima treapta a clasamentului WTA, conducatorii Federatiei Ruse de Tenis au anuntat, inca de luni, ca frumoasa din Nyagan va fi port-drapelul Rusiei la Jocurile Olimpice de Londra.

Informatia a fost infirmata de Vitali Mutko, cel care a precizat ca „Maria este o sportiva exceptionala, dar deocamdata este doar unul dintre candidatii pentru a purta drapelul Rusiei. Federatia de Tenis nu are dreptul sa numeasca port-drapelul si cei de acolo ar trebui sa se abtina de la a face asemenea comentarii”. Iritata de scandalul iscat in jurul numelui ei, Sarapova a pus punctul pe i spunand ca „poate ar fi cazul sa nu ma mai prezint la Jocurile Olimpice, pentru a nu mai da motive de scandal unora sau altora”. Tinand cont de evolutia buna de la ultimele turnee, rusoaica este vazuta drept principala favorita la Londra. Editia din acest an a J.O. ar fi prima din cariera Mariei. La Beijing, in 2008, rusoaicele au dominat proba feminina de tenis, podiumul fiind alcatuit din Elena Dementieva, Dinara Safina si Vera Zvonareva.

author avatar
Cristi Ionita
92 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger