AcasăSPORTSarapova a zdrobit-o pe Cadantu la Roland Garros

Sarapova a zdrobit-o pe Cadantu la Roland Garros

Sarapova este cotata cu sansa a doua la castigarea turneului

Participarea romaneasca la editia din acest an a turneului de la Roland Garros tinde sa devina un cosmar, dupa ce Alexandra Cadantu a fost a cincea reprezentanta a noastra eliminata inca din runda inaugurala.

Alexandra a rezistat doar 48 de minute la Roland Garros

Cotata de departe cu sansa a doua in disputa cu Maria Sarapova, semifinalista la Roland Garros anul trecut, Cadantu a fost carne de tun, ieri, in fata rusoaicei. Alexandra a inregistrat contra performanta de a nu puncta pe propriile forte.

Sarapova este cotata cu sansa a doua la castigarea turneului

Tanara noastra jucatoare a incheiat meciul cu 18 puncte in 12 game-uri, toate facute in urma unor duble-greseli sau greseli nefortate comise de Sarapova. Rusoaica a profitat din plin de antrenamentul cu public de care a avut parte si a exersat diferite lovituri pentru meciurile in care va avea parte de adversare mai serioase. Cadantu este a cincea jucatoare din Romania eliminata in primul tur la editia din acest an a turneului de la Roland Garros, dupa Sorana Cirstea (2-6, 1-6 cu Na Li), Monica Niculescu (6-0, 3-6, 3-6 cu Nina Bratchikova), Simona Halep (1-6, 3-6 cu Petra Cetkovska) si Edina Gallovits (6-3, 3-6, 1-6 cu Irina Falconi). Bomboana de pe coliva a fost eliminarea lui Victor Hanescu, jucator care a avut 2-1 la seturi cu Pablo Andujar si a pierdut, cu 1-6, 6-2, 6-1, 3-6, 1-6. Adrian Ungur a salvat onoarea Romaniei, dupa 6-3, 5-7, 6-4, 7-5 cu argentinianul David Nalbandian, iar aseara urma sa se dispute si meciul Irina Begu – Aravane Rezai, ultimul cu prezenta romaneasca in primul tur al turneului de simplu.

author avatar
Cristi Ionita
106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger