AcasăSPORTSara GAFOnero

Sara GAFOnero

Iubita lui Iker Casillas este cea mai cunoscuta jurnalista sportiva din Spania

Prezenta la Campionatul European in calitate de angajata a Mediaset Sport, post detinut de Silvio Berlusconi, patronul clubului AC Milan, apetisanta jurnalista a demonstrat ca nu pricepe nimic din sportul cu balonul rotund.

Iubita lui Iker Casillas este cea mai cunoscuta jurnalista sportiva din Spania

Finalul partidei Spania – Portugalia, cu Cesc Fabregas aruncat in bratele lui Iker Casillas si ceilalti jucatori spanioli veniti sa formeze piramida bucuriei. Sara Carbonero il are la microfonul Mediaset Sport pe Andres Iniesta, mijlocasul Barcelonei si conducatorul de joc al „Furiei roja”.

Momentul in care Sara Carbonero il ia la intrebari pe Andres Iniesta

„Andres, ce simti dupa aceasta calificare? Ti-ar fi placut sa bati si tu un penalty?”, au fost intrebarile pe care iubita lui Casillas a apucat sa i le adreseze starului catalan. „Da, sigur, dar, de fapt, vezi tu, tocmai ce l-am executat pe al doilea, am dat si gol!”, a venit ca o lovitura in plin raspunsul lui Iniesta.

Interviul s-a oprit dupa ce Sara „Gafonero” si-a cerut scuze, incercand sa explice eroare cu un zambet si o remarca: „Eram foarte emotionata si n-am vazut momentul cand ai tras la poarta”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
268 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger