AcasăSPORTSapunaru se bate cu “Extraterestrii”

Sapunaru se bate cu “Extraterestrii”

Fundasul roman Cristian Sapunaru este anuntat titular in meciul dintre FC Porto si FC Barcelona de maine seara, din Supercupa Europei.

Castigator a noua trofee pana acum, cu FC Porto, fundasul roman Cristian Sapunaru are ocazia sa-si treaca o noua cupa in palmares. Dupa ce au castigat campionatul, cupa, supercupa si Europa League, portughezii dau piept cu “extraterestrii” de la FC Barcelona pentru Supercupa Europei.

Fostul rapidist este anuntat titular, dar alaturi de el nu va evolua Alvaro Pereira, fostul jucator al lui CFR Cluj. Pereira a fost exclus din lotul portughezilor pentru ca exista posibilitatea ca el sa plece in Premier League, desi presedintele Jorge Costa a refuzat prima oferta facuta de Chelsea (17 milioane de euro plus un jucator la schimb).

Catalanii sunt mari favoriti in meciul care se va disputa maine seara, la Monte Carlo, de la ora 21.45. Primita cu multa simpatie in Monaco, trupa lui Guardiola abordeaza cu incredere maxima meciul de pe Stadionul “Louis II”, desi tehnicianul catalan nu are fundasi centrali de meserie la dispozitie si va improviza cu Mascherano si Abidal.

author avatar
Cristi Ionita
195 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger