AcasăSPORTSapunaru nu s-a transferat la Elche din cauza nevestei!

Sapunaru nu s-a transferat la Elche din cauza nevestei!

Sapunaru respecta tot ce-i spune sotia

Fundasul Cristian Sapunaru nu a semnat un contract cu gruparea Elche, dupa cum preconiza presa spaniola, din cauza sotiei sale, care a dorit sa revina in Romania „din motive personale”, informeaza cotidianul „Informacion”.

Sapunaru respecta tot ce-i spune sotia

„Sotia lui Sapunaru a spus «nu». Acesta este motivul care l-a impiedicat pe roman sa devina, ieri, noul jucator al lui Elche. Operatiunea era practic realizata”, s-a mentionat in „Informacion”, alaturi de explicatia caderii transferului: „Fundasul venise din Romania cu masina, impreuna cu sotia sa, careia ii este frica de deplasarile cu avionul. Inclusiv cei de la club se gandeau ca jucatorul se va alatura echipei, in San Pedro del Pinatar. Insa marti noaptea nu s-a realizat complet intelegerea si jucatorul a decis sa se intoarca in tara sa, sustinand ca sotia nu vrea sa ramana in Spania, din motive personale”. Potrivit unor surse din cadrul clubului Elche, Sapunaru ar fi cerut cateva zile pentru a incerca sa isi convinga sotia. „Informacion” noteaza: „Fotbalistul va ramane doua zile in Barcelona, inainte de a pleca in Romania, si in aceasta perioada va incerca sa o convinga pe sotia sa, avand in vedere faptul ca optiunea Elche il atrage si ca vrea sa ramana in campionatul spaniol. Reprezentantul jucatorului a vorbit despre o perioada de reflectie si a subliniat ca nu exista varianta altui club”.

Cristian Sapunaru a evoluat in sezonul trecut tot in Spania, la Real Zaragoza, pentru care a disputat 29 de partide si a marcat doua goluri.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
873 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger