AcasăSPORTSapunaru il boicoteaza pe Piturca: Nu mai vine la nationala!

Sapunaru il boicoteaza pe Piturca: Nu mai vine la nationala!

Fotbalistul lui Real Zaragoza si-a propus sa nu mai imbrace tricoul primei reprezentative atat timp cat Victor Piturca va mai sta pe banca tehnica.

Sapunaru nu a fost niciodata un jucator pe placul selectionerului

Aflat in conflict deschis cu staff-ul echipei nationale, Cristi Sapunaru face anuntul retragerii de la prima reprezentativa pe o perioada nedeterminata. „Nu mai vin la lot cat timp selectioner va fi Piturca. Vreau sa ma intorc si sa joc pentru Romania, dar nu cu el antrenor!”, a declarat in weekend fundasul lui Real Zaragoza.

Reactia fotbalistului vine ca raspuns la afirmatiile facute de Piturca, inaintea amicalului cu Belgia, conform carora „Sapunaru este un capitol inchis pentru mine, nu se mai pune problema ca el sa fie chemat la lot. N-am nevoie de jucatori care gasesc motive sa nu raspunda la convocari si care refuza sa joace sub tricolor cu un anumit antrenor pe banca”. Pentru postul de fundas dreapta, Victor Piturca conteaza in preliminariile World Cup 2014 pe Alexandru Matel (Astra Giurgiu), Paul Papp (Chievo Verona), Srdjan Luchin (FC Dinamo) si Gabriel Tamas (West Bromwich Albion).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
244 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger