AcasăSPORTSapunaru a semnat cu Pandurii!

Sapunaru a semnat cu Pandurii!

Sapunaru cade in picioare, dupa retrogradarea Rapidului: va juca tot in Liga 1!

Capitan al Rapidului in sezonul precedent, Cristi Sapunaru a ales sa-si continue cariera de fotbalist in Romania, dar nu la gruparea de care este atat de atasat.

Sapunaru cade in picioare, dupa retrogradarea Rapidului: va juca tot in Liga 1!

Dupa ce a negociat cu echipa italiana Udinese, insa fara a ajunge la un acord de transfer, Sapunaru s-a decis sa dea curs ofertei primite de la Pandurii Targu Jiu. Acordul cu formatia gorjeana este pe un singur sezon, dar cu optiune de prelungire din partea fotbalistului! „E adevarat ca avem un acord verbal cu Cristi. Este un fost castigator de cupa europeana (n.n. – Liga Europa, cu FC Porto, in 2011), deci vorbim despre un jucator atractiv pentru orice club din Romania”, a declarat presedintele Pandurilor, Narcis Raducan.
Cristi Sapunaru a evoluat in sezonul precedent la Rapid, grupare care a retrogradat in Liga 2 in vara. De-a lungul carierei, fundasul dreapta a mai jucat pentru FC Porto, Real Zaragoza si Elche. Cu opt selectii in „nationala” Romaniei, Sapunaru spera sa-l convinga pe selectionerul Anghel Iordanescu si prin evolutiile la Pandurii sa prinda lotul pentru Euro 2016.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger