AcasăSPORTSantos: Grecia a gasit ingredientul pierdut

Santos: Grecia a gasit ingredientul pierdut

Giorgos Karagounis, eroul cu Rusia, va lipsi de la duelul cu Germania.

Fernando Santos, selectionerul Greciei, este incantat de victoria echipei sale, declarand ca jucatorii antrenati de el au redescoperit ingredientul lipsa: apararea perfecta.

Fernando Santos si capitanul elen Giorgos Karagounis

Desi au pornit cu sansa a doua grecii au detonat bomba, invingand, sambata, Rusia cu 1 – 0, prin golul inscris de Karagounis, acelasi care a ratat un penalty in timpul meciului de deschidere, impotriva Poloniei.

In urma victoriei Fernando Santos s-a declarat extrem de fericit, exclamand ca jucatorii sai au descoperit ingredientul pierdut: apararea perfecta.

„In sfarsit am gasit ingredientul pierdut, care este caracteristic echipei noastre. Am avut un joc curat, am fost disciplinati si am reusit sa trecem prin toate acestea”, a declarat, pentru UEFA, spanionul.

Acesta nu a uitat sa isi felicite echipa, mai ales ca nu erau cotati drept favoriti la calificarea in „sferturile de finala” a Campionatului European.

„As vrea sa-mi felicit toti jucatorii pentru eforturile lor. Acest meci a fost foarte greu motiv pentru care ei au dat tot ce puteau, poate chiar si mai mult, ca sa se califice”, a adaugat Fernando Santos.

author avatar
Ionut Zgimbau
78 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger