AcasăSPORTSanse minime ca UEFA sa primeasca Dinamo in cupele europene!

Sanse minime ca UEFA sa primeasca Dinamo in cupele europene!

Viorel Duru aplica la sange legile fotbalului

Directorul Administratiei de Licentiere din cadrul FRF, Viorel Duru, a declarat, ieri, ca Dinamo poate cere de la UEFA o derogare pentru a participa in sezonul 2016/ 2017 al cupelor europene, dar sunt sanse minime ca raspunsul sa fie unul favorabil.

Viorel Duru aplica la sange legile fotbalului

Duru a precizat ca nu stie un caz similar in care forul european a acceptat o asemenea cerere. „De cerut, oricine poate cere orice crede de cuviinta ca i se cuvine. Cea care va decide insa este UEFA. Dar eu nu cunosc vreun caz in care UEFA sa fi acordat o derogare intr-o astfel de situatie. Regula este ca solicitantul de licenta are obligatia ca in urma cu 12 luni inainte de inceperea sezonului pentru care aplica nu a intrat sau nu se afla in insolventa!”, a declarat Duru. Chiar daca oficialii din Stefan cel Mare sunt optimisti in acesta privinta, oficialul FRF crede ca, de fapt, aceste declaratii sunt menite doar pentru a-i motiva pe jucatori: „E posibil ca Dinamo sa nu iasa din insolventa pe 24, poate ies in iulie, poate le mai da un termen, nu stiu. Cine stie cand va fi o decizie… E normal insa ca oficialii clubului sa faca astfel de declaratii pentru a putea mentine interesul jucatorilor, sa aiba si fotbalistii o motivatie”.
Tribunalul Bucuresti a stabilit un nou termen pentru 24 iunie in procesul de insolventa a societatii FC Dinamo 1948 SA, astfel ca echipa bucuresteana nu va avea dreptul sa evolueze in cadrul cupelor europene in sezonul 2016/ 2017.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
107 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger