AcasăSPORTSanmartean, sponsor pentru CSM-ul sotiei

Sanmartean, sponsor pentru CSM-ul sotiei

Sefa Clubului Sportiv Municipal Bistrita nu stie de unde sa mai faca rost de bani pentru activitatea sectiilor pe care le conduce. Fosta atleta mai apeleaza, din cand in cand, la bunavointa sotului.

Maria Rus este fosta campioana la atletism

In prag de debut stagional, CSM Bistrita se confrunta cu mari probleme financiare. Iar noua regula impusa de Federatia Romana de Handbal face aproape imposibil de realizat obiectivul echipei feminine, acela de accedere in Liga Nationala. Director la CSM, Maria Rus Sanmartean nu se fereste sa-si roage sotul sa „sponsorizeze” clubul. „Am depus o cerere la Primarie pentru a primi sase miliarde de lei, bani fara de care nu ne putem descurca. CSM nu are cum sa sustina financiar echipa de handbal. Sper sa primim un vot favorabil intr-o viitoare sedinta de Consiliu Local, altfel nu stiu ce se va intampla.

Maria si Lucian s-au casatorit civil in aprilie 2010
Lucian este considerat cel mai bun jucator de la FC Vaslui

Deocamdata, n-am niciun semnal de la Primarie. Domnul Tadici, de la Silcotub Zalau, s-a indurat de noi si ne-a imprumutat trei jucatoare, fara niciun ban”. Apropiatii celor doi sustin ca fotbalistul Vasluiului le-ar fi achitat handbalistelor de la CSM Bistrita cantomentul din aceasta vara, „un ajutor mic, dar binevenit. Altfel, nici pregatirea de vara nu o puteam face”.

S-au casatorit in urma cu un an

Natalia are 1 an si o luna

Fosta atleta Maria Rus si Lucian Sanmartean s-au casatorit in luna aprilie 2010, evenimentul avand loc la Bistrita. Cei doi formeaza, insa, un cuplu de aproape 10 ani, Maria urmandu-l pe fotbalist si in Grecia sau Olanda, acolo unde Lucian evolua. Pe 27 iulie, tot anul trecut, a venit pe lume Natalia, o mandrete de fata, de 3,60 kilograme si care a primit nota 10 la nastere.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.923 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger